Lifestyle

Ανέστης Βλάχος: “Όταν ήμουν μικρός ζητιάνευα και δεν ντρέπομαι να το πω”

Ανέστης Βλάχος: “Όταν ήμουν μικρός ζητιάνευα και δεν ντρέπομαι να το πω”
Ο γνωστός ηθοποιός Ανέστης Βλάχος αποκάλυψε ότι σε μικρή ηλικία αναγκάστηκε να ζητιανέψει καθώς η φτώχεια εκείνη την εποχή ήταν μεγάλη.

Ο Ανέστης Βλάχος είναι ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς των περασμένων δεκαετιών. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι συμμετείχε σε πολλές ταινίες, αλλά και τηλεοπτικές παραστάσεις. Ωστόσο όταν ήταν μικρός έζησε δύσκολα χρόνια. Η οικογένεια του δεν είχε πολλά χρήματα και εκείνος αναγκάστηκε να βγει στους δρόμους για να ζητιανεύσει.

Ο ίδιο με δηλώσεις του τόνισε πως αυτό είναι αλήθεια, αλλά δεν είναι κάτι για το οποίο ντρέπεται να μιλήσει. “Ο πατέρας μου σκοτώθηκε στον πόλεμο, με μεγάλωσε η γιαγιά μου. Ζητιάνευα ότι ήμουν μικρός, δεν το κρύβω, ούτε ντρέπομαι”, ήταν αρχικά τα λόγια του και στη συνέχεια μίλησε για το πόσο αγαπάει τη δουλειά του. Αυτό τον βοήθησε να είναι περιζήτητος.

Ανέστης Βλάχος: Αγαπάω τη δουλειά μου

“Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου, δεν είναι τυχαίο που έκανα πάνω από 160 ταινίες, ήμουν συνεπής. Ποτέ δεν έκανα τον κακό, αλλά τον σκληρό. Το μάτι μου το έχασα όταν δούλευα στην οικοδομή, το χτύπησα με πρόκα.

Θα μπορούσα να το είχα γλιτώσει το μάτι μου, αλλά δεν είχα λεφτά να πάω σε κλινική. Με το μάτι μου με βοήθησαν πολύ η Λαμπέτη και ο Χορν, μου πλήρωσαν όλα τα έξοδα του νοσοκομείου, μου στάθηκαν πάνω από γονείς μου”, είπε μεταξύ άλλων ο Ανέστης Βλάχος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments