Μedia

MasterChef: Πότε επιστρέφει στις οθόνες μας το ριάλιτι μαγειρικής

MasterChef: Πότε επιστρέφει στις οθόνες μας το ριάλιτι μαγειρικής
Χωρίς MasterChef απόψε, καθώς το επιτυχημένο reality μαγειρικής δεν θα προβληθεί. Δείτε γιατί έγινε η αλλαγή στο πρόγραμμα.

Τα τελευταία μέτρα της… κούρσας διανύουν οι δύο φιναλίστ του MasterChef, οι οποίοι θα δώσουν τη μάχη τους στον τελικό προκειμένου ένας να αναδειχθεί ο επόμενος Έλληνας MasterChef. Ωστόσο, η παραγωγή του reality μαγειρικής επιφύλασσε μία έκπληξη στο κοινό. Την ώρα που όλοι περίμεναν απόψε να προβληθεί νέο επεισόδιο, φαίνεται ότι οι ιθύνοντες έχουν άλλα σχέδια αποφασίζοντας να μην προβληθεί το ριάλιτι.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στο site του καναλιού της Κηφισιάς, το αποψινό επεισόδιο θα αντικατασταθεί από την ταινία «Η χιονάτη και ο κυνηγός».  Τα στελέχη αποφάσισαν την εν λόγω αλλαγή, ώστε μετά το μεγάλο πάρτι της Πέμπτης, τη Δευτέρα να ξεκινήσουν οι δοκιμασίες της Σπυριδούλας και του Μανώλη για τον τελικό και το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Tην Τετάρτη 22 Μαΐου θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό και το μεγαλύτερο μέρος των δοκιμασιών έχει ολοκληρωθεί. Σπυριδούλα και Μανώλης θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν.

Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments