Αθλητισμός

Αντουάν Γκριεζμάν: Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα δεν θέλουν τον Γάλλο

Αντουάν Γκριεζμάν: Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα δεν θέλουν τον Γάλλο
Ο Αντουάν Γκριεζμάν είναι ανεπιθύμητος από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο καυτά ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Ο Γάλλος είναι διαχρονικός στόχος πολλών ομάδων και μάχη για την απόκτηση του θα είναι μεγάλη. Πόσο μάλλον όταν ο ίδιος δήλωσε ανοιχτά ότι θέλει να πάρει μεταγραφή. Πριν λίγες μέρες ενημέρωσε επίσημα τους φίλους των “ροχιμπλάνκος” ότι περνάει τις τελευταίες μέρες του στην ομάδα.

Το πιθανότερο σενάριο θέλει την Μπαρτσελόνα να κάνει κίνηση για την απόκτηση του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι “μπλαουγκράνα” έκαναν τα πάντα για να τον αποκτήσουν το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τότε επέλεξε να μείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει και την ίδια ώρα η “Μπάρτσα” βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού.

Τρώει άκυρο ο Αντουάν Γκριεζμάν

Μπορεί η διοίκηση της ομάδας να θέλει δικαώς να δει τον Γκριεζμάν στη Βαρκελώνη, αλλά δεν έχουν την ίδια άποψη οι παίκτες του συλλόγου. Η Καταλανική Sport αναφέρει ότι στα αποδυτήρια δεν είδαν με καλό μάτι την προοπτική απόκτησης του Γάλλου. Οι “μπλαουγκράνα” πιστεύουν ότι ο παίκτης της Ατλέτικο δεν είναι αυτό που χρειάζονται για την κορυφή της επίθεσης.

Παράλληλα δεν έμεινε ασχολίαστο το γεγονός πως πέρσι ενώ είχε συμφωνήσει, αποφάσισε να κάνει πίσω την τελευταία στιγμή. Οι παίκτες πιστεύουν πως ένα τέτοιο παράδειγμα θα είναι κακή επιρροή για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ.

Τέλος, ο ίδιος ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να διέψευσε στους συμπαίκτες του τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει μιλήσει ο ίδιος προσωπικά με τον Γκριεζμάν προκειμένου να τον πείσει να πάει στη Μπαρτσελόνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments