Μedia

Survivor: Τι είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τον Σάκη Τανιμανίδη

Survivor: Τι είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τον Σάκη Τανιμανίδη
Ο νικητής του πρώτου Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, μίλησε για τη σχέση του με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Στο πρώτο Survivor που προβλήθηκε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν αυτός που κέρδισε τις καρδιές του κοινού. Ο “Ντάνος” πήρε το πρώτο βραβείο και παράλληλα κέρδισε και την εκτίμηση πολλών ανθρώπων στην TV. Ένας από αυτούς είναι και ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής είχε άριστες σχέσεις με τον πρώην διαγωνιζόμενο.

Ωστόσο αυτό φαίνεται πως έχει αλλάξει τους τελευταίους μήνες. Χωρίς να έχει γίνει γνωστό το γιατί, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σταμάτησε να ακολουθεί στον Instagram τον παρουσιαστή. Αυτή η κίνηση ξάφνιασε πολλούς καθώς ο “Ντάνος” ήταν προσκεκλημένος στον γάμο του Τανιμανίδη και μάλιστα είχαν καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους άλλους παίκτες του Survivor.

Survivor: Τι λέει ο Αγγελόπουλος για τον Τανιμανίδη

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο OPEN TV, αλλά δεν θέλησε να πάρει ξεκάθαρη θέση. ” Αν γίνει το All Star Survivor, αν μπορώ να πάω λόγω υποχρεώσεων και αν μου γίνει η πρόταση, θα το σκεφτώ. Μου έγινε μια πρόταση φέτος για το Survivor, αλλά δεν την εξέτασα περαιτέρω γιατί δεν μπορούσα λόγω σύμβασης που είχα με τη σειρά.

Έχω κάνει unfollow τον Σάκη Τανιμανίδη εδώ και πολύ καιρό. Τι θες να πεις, ότι δεν είμαστε φίλοι; Όποιος ακολουθεί κάποιον δεν σημαίνει πως είναι και φίλοι ή όποιος δεν ακολουθεί κάποιον δεν σημαίνει πως δεν είναι φίλοι. Γύρω μας γίνονται πολύ πιο σημαντικά πράγματα από το αν έκανα unfollow κάποιον”, ήταν τα λόγια του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments