Πολιτική

Άγριο κράξιμο στον Τσίπρα: “Μπράβο Αλέξη, άντε με τους Πασόκους τώρα” (vid)

Άγριο κράξιμο στον Τσίπρα: “Μπράβο Αλέξη, άντε με τους Πασόκους τώρα” (vid)
Ο Αλέξης Τσίπρας δέχτηκε έντονες αποδοκιμασίες κατά την παρουσία του στην πόλη των Τρικάλων.

Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει την περιοδεία του σε περιοχές της χώρας λίγο πριν οι πολίτες πάνε στις κάλπες για τις Ευρωεκλογές. Τελευταίος σταθμός του πρωθυπουργού ήταν η πόλη των Τρικάλων. Ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την ομιλία του στην οδό Ασκληπιού και στη συνέχεια έφυγε πεζός μαζί με τη συνοδεία της αστυνομίας.

Ο πρωθυπουργός πέρασε μπροστά από το προεκλογικό περίπτερο του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Όταν έγινε αντιληπτός από τα μέλη του κόμματος έγινε δέκτης έντονων αποδοκιμασιών. Το πλήθος δεν άφησε ασχολίαστη την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και την είσοδο πολλών στελεχών που είχαν παρελθόν με το ΠΑΣΟΚ.

Κόκκινο πανί ο Αλέξης Τσίπρας

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ κάποιοι φώναξαν στον Αλέξη Τσίπρα “Μπράβο Αλέξη, μαζί με τον Νετανιάχου μαζί, είστε με τον Κόκκαλη. Είστε ΣΥΡΙΖΑ εσείς; Ντροπή! Άντε με τους Πασόκους τώρα» φώναζαν τα μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατά του Αλέξη Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός δεν απάντησε κάτι και αποχώρησε χωρίς προβλήματα από το χώρο της έντασης.

Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας είχε τονίσει ότι η ψήφος στις Ευρωεκλογές είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση να συνεχίσει το έργο της. “Οι αντίπαλοί μας έφτιαξαν το δίλημμα να φύγει ο Τσίπρας και η κυβέρνηση. Όλα αυτά τα χρόνια κρατήσαμε την κοινωνία όρθια. Την προηγούμενη εβδομάδα παρουσιάσαμε σειρά μέτρων ελάφρυνσης. Οι αντίπαλοί μας δεν δεσμεύτηκαν ότι θα είναι μόνιμα, ότι θα τα διατηρήσουν, αντίθετα μας είπαν ότι η 13η σύνταξη είναι λαϊκισμός και δεν θα την διατηρήσουν, ότι το οκτάωρο είναι ξεπερασμένο, ότι το πενθήμερο πρέπει να γίνει επταήμερο, ότι θα επαναφέρουν το 1 προς 5 στις προσλήψεις το δημόσιο. Είπαν πολλά και ανατριχιαστικά. Δεν φταίμε εμείς που όταν μιλάει εκτός κειμένου ο κ. Μητσοτάκης βγαίνει το γραφείο τύπου και λέει ψηφοφόρε δεν είναι αυτό που άκουσες αυτό που νομίζεις. Αλλά δυστυχώς αυτό είναι το πρόγραμμά τους”, ήταν τα λόγια του.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της έντασης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments