Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις (18/5/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις (18/5/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (18/5/19). κριός: Ο αυθορμητισμός σου σήμερα, θα ενισχύσει τα ερωτικά σου. Λίγη έξτρα φαντασία, θα προσθέσει μια ευχάριστη σπίθα ενθουσιασμού. Παρόλο που μπορεί να αλλάξουν κάποια σχέδια απροειδοποίητα, θα υπάρχει κάτι διασκεδαστικό και συναρπαστικό σ’ αυτό. Ειδικά αν μαζί με τον εραστή σου, ψάξετε για καινούργιες ιδέες ή σχέδια. Υπάρχει μαγεία, σε ό,τι δεν έχει έντονο σχεδιασμό και γίνεται αυθόρμητα. Αν υπήρχε κάποια συγκεκριμένη στιγμή, που να καθοδηγείται από το ένστικτο και όχι από τη συνήθεια, είναι τώρα.

ταύρος: Αυτό που μπορεί να έπεισες τον εαυτό σου, πως ήταν μια φθηνή φαντασία, θα κάνει ένα ευχάριστο βήμα, στην πραγματικότητα Είναι σημαντικό και πολύ ενδιαφέρον αυτό το θέμα. Οι αλλαγές στην ερωτική σου ζωή, γίνονται πιο απτές. Και η εμπλοκή του εραστή σου, θα είναι ένα ακόμα στοιχείο, για να εξελιχθεί η σχέση σας, πολύ περισσότερο.

δίδυμοι: Δείχνοντας έστω και λίγη μετριοφροσύνη, θα μπορούσε να σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με τον εραστή σου και όχι να συνεχίσεις να δημιουργείς απόσταση ή να τον κάνεις να νιώθει πιεσμένος. Εντούτοις, ενδέχεται να διατρέξεις τον κίνδυνο να μπερδέψεις την αυτοπεποίθηση με την υπεροψία και να φανείς ματαιόδοξη…. ακόμη και αν οι προθέσεις σου έχουν να κάνουν με την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σου. Αν ακούς περισσότερο από ό, τι μιλάς, θα μπορούσες να λύσεις τις μεταξύ σας παρεξηγήσεις.

καρκίνος: Το να αισθάνεσαι αποφασισμένη να κάνεις ό, τι χρειάζεται για να φέρεις μια επιθυμητή αλλαγή στη σχέση σου, δεν σημαίνει ότι πρέπει να υποσχεθείς ό,τι έχεις στην καρδιά σου, γιατί μπορεί να μην μπορείς να κρατήσεις τις υποσχέσεις σου. Αν θέλεις να δεις λύσεις, παρά να επισημάνεις προβλήματα, τότε είναι απαραίτητη μια ανοικτή και ειλικρινής συζήτηση με το ταίρι σου, τώρα. Η μέση οδός που θα βρείτε, θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε λιγότερο δραματικές βελτιώσεις, που έχεις κατά νου.

λέων: Μπορεί να το θεωρείς, λογικό…. ίσως ακόμη και συναρπαστικό να φτάσεις στα άκρα για να αποδείξεις κάτι για τον εαυτό σου, για τον εραστή σου ή και για τους δυο σας. Ωστόσο, να είσαι ειλικρινής για το λόγο που νιώθεις την ανάγκη να το κάνεις αυτό. Αυτό που θέλει και χρειάζεται ο εραστής σου, είναι η ηρεμία και η άνεση, που προέρχεται από τη σταθερότητα ή την ασφάλεια που υπάρχει στη σχέση σας. Επικεντρώσου λοιπόν, στην ενίσχυση αυτών των δύο, αντί να κάνεις άσκοπες κινήσεις.

παρθένος: Ίσως χρειαστεί να εξισορροπήσεις το χρόνο που θέλεις για τον εαυτό σου, με το χρόνο που χρειάζεται από σένα το ταίρι σου. Πολλά θα μπορούσαν να δυσκολέψουν, αν θέλεις να απολαμβάνεις την παρέα των φίλων σου, μακριά από τον αγαπημένο σου. Και το ταίρι σου, θα χρειαστεί μια μάλλον ευέλικτη συμπεριφορά από σένα για να δεχθεί τους λόγους σου. Αν τον ενθαρρύνεις να λειτουργήσει κι αυτός παρόμοια με σένα, αυτό θα μπορούσε να είναι η ιδανική λύση και για τους δυο σας!

ζυγός: Ένα ερωτικό ρίσκο που θέλεις να πάρεις, θα μπορούσε να έχει σαφείς συνέπειες. Αλλά με τον ενθουσιασμό που νιώθεις, θα σου είναι δύσκολο να τον αγνοήσεις. Μπορεί επίσης να αισθανθείς ότι θα είναι διασκεδαστικό να δημιουργήσεις λίγο χάος στη σχέση σου και να δεις πώς θ’ αντιδράσει ο αγαπημένος σου. Οι αυθόρμητες ενέργειες, μπορούν να μετατραπούν σε υπερβολές… οπότε προσπάθησε να κρατήσεις το πάθος σου, υπό έλεγχο!

σκορπιός: Αν είχες καθυστερήσει να κάνεις ένα σημαντικό βήμα τελευταία, τότε αυτό θα συμβεί σύντομα. Η ανανεωμένη αυτοπεποίθηση ή η αποφασιστικότητά σου, θα προκαλέσει την περιέργεια του εραστή σου. Αντικαθιστάς με κάποιο τρόπο τις λέξεις με πράξεις…. και αυτό θα μπορούσε να είναι ένα ισχυρό τονωτικό για το ταίρι σου. Ειδικά επειδή φαίνεται να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε σένα, πως θα κάνεις να συμβεί, κάτι εντυπωσιακό!

Φωτογραφία: Pixabay

τοξότης: Θα αποδεχθείς, πως το ιδανικό ή το τέλειο στη σχέση σου, φαίνεται αρκετά απίθανο να συμβεί. Όμως μην ξεκινήσεις να φτιάχνεις ένα μακρύ κατάλογο με όλες τις βελτιώσεις που πιστεύεις ότι χρειάζεται να γίνουν. Αν θέλεις να κάνεις θετικές αλλαγές, τότε θα συμβούν αν δεν είσαι υπερβολική. Ένα μικρό, λεπτό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, μπορεί να αποδειχθεί αρκετό.

αιγόκερως: Ίσως να ξέρεις τι είναι αυτό που δεν μπορείς να κρύψεις πλέον μέσα στη σχέση σου. Μπορεί να αφορά συναισθηματικές αποκαλύψεις ή οικείες σκέψεις….. και περίμενες την κατάλληλη στιγμή για να τα φέρεις στο φως. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να αισθανθείς ότι ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που δεν μπορείς να δεχτείς και νιώθεις πως είναι απαραίτητη μια αλλαγή. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι καλύτερα να μιλήσεις παρά να τα κρατήσεις μέσα σου. Μπορούν οι περιστάσεις να το κάνουν να συμβεί, χωρίς καμιά συμμετοχή από πλευράς σου

υδροχόος: Πριν αναλάβεις δράση για κάτι που σχετίζεται με τη σχέση σου, βεβαιώσου ότι έχεις εξετάσει το αποτέλεσμα. Ο ουρανός υποδηλώνει ότι αυτό που σκέφτεσαι, μπορεί να έχει μεγαλύτερες συνέπειες από ό, τι πιστεύεις. Ίσως να μη διακυβεύεται μόνο η καρδιά σου. Θα βρεις πολλούς λόγους για να αναλάβεις την πρωτοβουλία για αλλαγές, αλλά αν υπάρχει και η παραμικρή αμφιβολία, τότε θα ήταν συνετό να συγκρατηθείς προς το παρόν.

ιχθύες: Θα μπορούσε πολύ εύκολα ένα θέμα να κλιμακωθεί, αν το αφήσεις να συμβεί. Μπορεί να θεωρείς πως πρέπει να επιμένεις στην άποψή σου ολόψυχα, αλλά προσπάθησε να δεις την αρνητική ενέργεια που μεταφέρεις στη σχέση σου, μ’ αυτή τη συμπεριφορά. Είναι πιθανό καλύτερα να το εγκαταλείψεις, αυτό το θέμα. Αγάπη σημαίνει, ότι ποτέ δεν πρέπει να υπενθυμίζεις στον εραστή σου, ότι είχες δίκιο!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments