Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για το Σάββατο (18/5/19)

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για το Σάββατο (18/5/19)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (18/5/19).

Ζώδια σήμεραΚριός: Είστε πλέον σε θέση να δείτε όλα τα θέματά σας με πιο αίσια οπτική, αγαπητοί Κριοί! Η διαύγεια και η αισιοδοξία σας είναι οξυμένες, κάτι που θα σας επιτρέψει να εντοπίσετε τη θετική δυναμική των καταστάσεων. Θα δείτε ότι έχετε τα περιθώρια να βελτιώσετε κι άλλο τις παρούσες συνθήκες. Αυτή η ατμόσφαιρα σας εκπλήσσει ευχάριστα, γι’ αυτό μπορείτε να ξεπεράσετε τις όποιες προκλήσεις σας προσεγγίσουν!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο..

Ταύρος: Έχετε βρει σωστό ρυθμό και τη σωστή πορεία για να φτάσετε στους στόχους που έχετε θέσει, αγαπητοί Ταύροι! Η επιτυχία σας είναι αναμφισβήτητη, παρά το γεγονός ότι οι εποχές αυτές είναι άκρως ανταγωνιστικές. Τούτου λεχθέντος, να ξέρετε ότι κάποια άτομα που εκφράζουν διάθεση να σας στηρίξουν, ενδέχεται να θέλουν μόνο να σας σαμποτάρουν. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να εμπλακεί στα σχέδιά σας και να θα σας βγάλει εκτός πορείας. Μείνετε πιστοί στις δικές πεποιθήσεις και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα!

Δίδυμοι: Ίσως να βιώνετε κάποια πρόσθετη πίεση αυτές τις μέρες, αγαπητοί Δίδυμοι. Γι’ αυτήν ευθύνονται κάποια θέματα που προέκυψαν στο οικογενειακό σας περιβάλλον και σας καταβάλουν. Διαφωνίες με άτομα του σπιτικού σας μπορεί να επιφέρουν εντάσεις, που θα σας δυσκολέψουν να βρείτε την ισορροπία σας. Εσείς φροντίστε να επικοινωνήσετε τις απόψεις σας με ειλικρίνεια και σαφήνεια, για να δείξετε και στους υπόλοιπους τη στάση που πρέπει να κρατήσουν!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Καρκίνος: Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να πάρετε ρίσκα και να κάνετε δυναμικές κινήσεις, αγαπητοί Καρκίνοι! Όσο δύσκολο κι αν σας φανεί αρχικά να φτάσετε τον στόχο σας, σύντομα θα δείτε ότι έχετε να αδράξετε πολλά οφέλη από τις τωρινές σας δράσεις. Την ίδια σταθερότητα να κρατήσετε και στις προσωπικές σας σχέσεις, αν δεν θέλετε να βρεθείτε εμπλεκόμενοι σε μικροπρέπειες!

Λέων: Είναι γεγονός ότι έχετε βιώσει αρκετές πιέσεις τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Λέοντες. Αυτές τώρα αρχίζουν να καταπονούν τα όριά σας, νιώθετε να χάνετε την αρτιότητα της πνευματικής αλλά και της σωματικής σας αντοχής. Αυτό που σας χρειάζεται είναι να αποτραβηχτείτε για λίγο απ’ όλους και όλα, για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια των ανθρώπων που σας αγαπούν και τους εμπιστεύεστε.

Παρθένος: Γιατί σας καταβάλει η υπερβολική ευαισθησία, αγαπητοί Παρθένοι; Γνωρίζετε ότι αυτή η ψυχολογία είναι πιθανό να θολώσει τις κινήσεις σας και να κάνετε λάθη. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να πιέσετε λίγο ακόμη τα όριά σας, να μην αφήσετε να σας κατακλύσουν οι αμφιβολίες και οι ανασφάλειές σας. Για να μην χάσετε τον έλεγχο της κατάστασης, προτιμήστε να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από τις πολλές υποχρεώσεις σας. Θα επιστρέψετε δριμύτερα, μόλις νιώσετε ότι πατάτε και πάλι γερά στα πόδια σας!

Ζυγός: Κάποιες γνωστές προβληματικές καταστάσεις ενδέχεται να βγουν ξανά στην επιφάνεια, αγαπητοί Ζυγοί. Μιας και ξέρετε περί τίνος πρόκειται, προτιμήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να καταφέρετε να αντεπεξέλθετε. Σύντομα θα μπορέσετε να εξομαλύνετε και πάλι το κλίμα, τα άστρα είναι σταθερά στο πλάι σας!

Σκορπιός: Η ατμόσφαιρα σας καλεί να κάνετε μια γενικότερη ενδοσκόπηση, αγαπητοί Σκορπιοί. Το σύμπαν σας παρέχει μια ανάπαυλα από την καθημερινότητα, προκειμένου να βρείτε την ισορροπία σας και να συντονίσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Θα σας βοηθούσε να περιποιηθείτε λίγο την εμφάνισή σας, να ασχοληθείτε με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και θα νιώσετε πολύ πιο χαλαροί και ανανεωμένοι!

Τοξότης: Η αυτοπεποίθησή σας έχει αρχίσει να παίρνει ξανά την ανιούσα, αγαπητοί Τοξότες! Αυτό σας βοηθά να βλέπετε με θετική ματιά, τόσο τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας όσο και τις καταστάσεις που έχετε να χειριστείτε. Να ξέρετε ότι τα άστρα είναι στο πλευρό σας, για να προσεγγίσετε όλα όσα βάλετε στο μυαλό σας!

Αιγόκερως: Αγαπητοί Αιγόκεροι, σας διέπει μια ανατρεπτική και επαναστατική διάθεση! Αυτό θα σας ωθήσει να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή και το περιβάλλον σας, που θα βελτιώσουν πολύ την καθημερινότητά σας. Πολλά θα αρχίσουν να κυλούν πλέον χωρίς δυσκολίες και εμπόδια. Φροντίστε να διατηρήσετε αυτή την επαγρύπνηση, για να πραγματώσετε όσους περισσότερους από τους στόχους σας μπορείτε!

Υδροχόος: Θα αρχίσετε επιτέλους να βλέπετε τα σχέδιά σας να παίρνουν σάρκα και οστά, αγαπητοί Υδροχόοι! Έχετε αποβάλλει από το σκεπτικό σας κάθε αμφιβολία, κάθε φόβο και κάθε ανασφάλεια. Προχωρήστε μπροστά με αυτή την ανανεωμένη διάθεση, τολμήστε να κάνετε πιο φιλόδοξα όνειρα. Παραμείνετε αισιόδοξοι, ακόμα και μπροστά σε κάποια προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να τα στρέψετε προς όφελός σας!

Ιχθύες: Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή η τάση σας για εσωστρέφεια ενδέχεται να σας επιφέρει συναισθήματα απογοήτευσης για τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Ωστόσο, η πλειοψηφία των προβλημάτων σας είναι αποκύημα της φαντασίας σας. Ίσως πείθετε τον εαυτό σας ότι δεν υπάρχει ουσία σε τίποτα, προκειμένου να αποφύγετε να καταβάλετε τον κόπο που χρειάζεται για να σημειώσετε πρόοδο. Μόνο αν αλλάξετε το σκεπτικό σας και τη θεώρηση των πραγμάτων, θα καταφέρετε να βγείτε από αυτό το σκοτάδι που έχετε περιπέσει.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments