Video

Eurovision 2019: Τι δήλωσαν Κατερίνα Ντούσκα και Τάμτα μετά τον τελικό (vid)

Eurovision 2019: Τι δήλωσαν Κατερίνα Ντούσκα και Τάμτα μετά τον τελικό (vid)
Η Eurovision 2019 ανήκει πλέον στην ιστορία και η Κατερίνα Ντούσκα μαζί με την Τάμτα έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις.

Ο μεγάλος τελικός της φετινής Eurovision 2019 έβγαλε νικήτρια χώρα την Ολλανδία. Η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα τερμάτισε στην 21η θέση, ενώ λίγο καλύτερα πήγε η Τάμτα που έφερε την Κύπρο στην 15η θέση. Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν αυτό που περίμεναν οι άνθρωποι των αποστολών, αλλά οι δυο τραγουδίστριες δεν έχασαν το κέφι τους.

Αμφότερες μίλησαν στην κάμερα του ANT1 έξω από το EXPO Tel Aviv. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας με το τραγούδι Better Love τόνισε πως είναι περήφανη που είχε την ευκαιρία να τραγουδήσει για τη χώρα της μπροστά στα μάτια όλης της Ευρώπης.  Παράλληλα τόνισε ότι η συμμετοχή σε κάτι τόσο μεγάλο δεν την αφήνει να γνοιαστεί ιδιαίτερα για το αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις της Κετερίνας Ντούσκα και της Τάμτα για την Eurovision 2019

“Νιώθω υπερήφανη. Το έλεγα εξαρχής ότι αν νιώσω ότι πραγματικά τα έχουμε δώσει όλα και είμαστε εμείς περήφανοι με το αποτέλεσμα, θα είμαι εντάξει με το οποιοδήποτε αποτέλεσμα», είπε η Κατερίνα Ντούσκα.

Από την πλευρά της η Τάμτα τόνισε: Μου αρκεί που το χάρηκα, γιατί το χάρηκα μέσα από την καρδιά μου», ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: «Ελπίζαμε κάτι παραπάνω. Χαρούμενοι ήμασταν που περάσαμε στον τελικό, αλλά θέλαμε και κάποιες θέσεις παραπάνω».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments