Κόσμος

Κύπρος: Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επισκέφθηκε τον Δημήτρη Χριστόφια στο νοσοκομείο

Κύπρος: Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επισκέφθηκε τον Δημήτρη Χριστόφια στο νοσοκομείο
Κύπρος: Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, επισκέφθηκε τον Δημήτρη Χρηστόφια, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Κύπρος: Τον πρώην πρόεδρο της Κύπρου, Δημήτρη Χρηστόφια, επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο νυν πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης. Ο κ. Χριστόφιας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας από σήμερα το πρωί. Ο κ. Αναστασιάδης, εξερχόμενος του Νοσοκομείου δήλωσε ότι είπε πως ο πρώην Πρόεδρος «περνά δύσκολες ώρες». «Ελπίζω να το ξεπεράσει και αύριο θα πραγματοποιηθεί συμβούλιο των θεραπόντων ιατρών. Του έχω πει πως ό,τι χρειαστεί θα είμαστε στην διάθεση του. Αυτό που θέλω να εκφράσω είναι την λύπη μου», ανέφερε.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε πως «καμιά φορά όταν αντικρίσεις την πραγματικότητα διερωτάσαι πόσο μικροί πολλές φορές γινόμαστε από εκφράσεις που πολλές φορές μπορεί να λεχθούν ή και ως αποτέλεσμα της πολιτικής αντιπαλότητας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι τα αισθήματα παραμένουν αισθήματα και θα πρέπει να πω ότι με τον Δημήτρη Χριστόφια διανύσαμε μια πολιτική διαδρομή από τα χρόνια της νεολαίας μέχρι και τώρα και του εύχομαι περαστικά».

Ανέφερε πως έδωσε ήδη οδηγίες και εάν και εφόσον η οικογένεια θεωρήσει ότι απαιτείται και γνώμη άλλων γιατρών ή και μετάβαση στο εξωτερικό, θα εξεταστεί.

Από το μεσημέρι στην ΜΕΘ ο Χριστόφιας

Ο Δημήτρης Χριστόφιας νοσηλεύεται στο ΓΝ Λευκωσίας από το Σάββατο και σήμερα μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης.

Σε ανακοίνωση νωρίτερα το Υπουργείο ανακοίνωσε πως ο Υπουργός βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς και για οποιαδήποτε εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του ασθενή, το Υπουργείο θα ενημερώσει σχετικά με νεότερη ανακοίνωση.

«Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας νοσηλεύεται στη Μεταμοσχευτική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας από το Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 και στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από σήμερα, 20 Μαΐου 2019, λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη.

Ο Υπουργός Υγείας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς και για οποιαδήποτε εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του ασθενή, το Υπουργείο Υγείας θα ενημερώσει σχετικά με νεότερη ανακοίνωση», αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments