Μedia

MasterChef: Αυτός κρύβεται πίσω από το Mystery Box

MasterChef: Αυτός κρύβεται πίσω από το Mystery Box
Το MasterChef πλησιάζει στο φινάλε του, αλλά τώρα έγινε γνωστό ποιος είναι ο αφανής ήρωας του παιχνιδιού.

Το MasterChef είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της Ελληνικής τηλεόρασης με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Το reality μαγειρικής για άλλη μια σεζόν αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές. Μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας έχουν οι τρεις κριτές που στα χρόνια που συμμετέχουν στην παραγωγή έχουν καταφέρει να μπουν στην καρδιά του κόσμου με τον χιούμορ τους και τις ικανότητες τους.

Ένα από τα πιο απαιτητικά κομμάτια του διαγωνισμού είναι η ημέρα του Mystery Box. Οι διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην κουζίνα χωρίς να ξέρουν τι θα κληθούν να μαγειρέψουν. Δεν είναι λίγες οι φορές που δυνατοί παίκτες “κάηκαν” από τη συγκεκριμένη δοκιμασία. Μέχρι σήμερα όμως δεν γνωρίζαμε ποιος είναι ο υπεύθυνος για τα υλικά και τους εκάστοτε περιορισμούς.

View this post on Instagram

Το #MasterChefGR αρχίζει με Mystery Box. Η πρώτη δοκιμασία για σήμερα.⠀ @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on

Αυτός είναι ο Mr Mystery Box του MasterChef

Ο άνθρωπος που τρέχει όλη τη διαδικασία είναι ο Χάρης Αντωνόπουλος. Ο συγκεκριμένος σεφ είναι υπεύθυνος για την ιδέα που θα υλοποιήσουν οι παίκτες για την εκάστοτε δοκιμασία, αλλά και για τον συντονισμό και την οργάνωση των υλικών που απαιτούντα, ενώ παράλληλα είναι υπεύθυνος και για τις αντιγραφές πιάτων κατά τη δοκιμασία αποχώρησης, με εκείνον να κάνει επίσης μεγάλη προετοιμασία για την υλοποίηση κάθε δοκιμασίας.

Τη συγκεκριμένη θέση είχε στο παρελθόν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που σήμερα είναι ένας από τους τρεις κριτές. Σε συνέντευξη του ο Χάρης Αντωνόπουλος μίλησε για το ενδεχόμενο να γίνει κάτι τέτοιο και στην περίπτωση του.

“Προς το παρόν δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο, είναι δύο εντελώς διαφορετικά σύμπαντα το μπροστά από τις κάμερες και το πίσω από τις κάμερες – και τα δύο ιδιαιτέρως απαιτητικά” είπε στο Tv Έθνος.

Τέλος, αναφέρθηκε και στις πολλές κόντρες που υπήρξαν φέτος μεταξύ των διαγωνιζόμενων. “‘Όπως σε κάθε διαγωνισμό που υπάρχει υψηλός ανταγωνισμός για το έπαθλο, είναι φυσιολογικό να αποκαλύπτε­ται ο ανταγωνιστικός χαρακτήρας των παικτών”, ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments