Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Η Σελήνη σε κενό πορείας στον Τοξότη

Ζώδια προβλέψεις: Η Σελήνη σε κενό πορείας στον Τοξότη
Προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται σε κενό πορείας στον Τοξότη και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που δεν έχουν επιλυθεί.

Ζώδια προβλέψειςΣελήνη: Κάποια θέματα του παρελθόντος μπορεί να αναδυθούν ξανά και να σας πιέσουν. Πρέπει να τα λύσετε άπαξ δια παντός, για να πάψουν να σας δημιουργούν συναισθηματικά προβλήματα. Αυτό από μόνο του, είναι αρκετό για να κλονίσει την ευτυχία και την ευημερία σας! Αποφύγετε να πάρετε κάποιο δάνειο, αν δεν έχετε διασφαλίσει απόλυτα την έγκαιρη αποπληρωμή του.

Αν η ανάγκη σας είναι τόση που δεν μπορείτε να το αναβάλετε, φροντίστε να μελετήσετε ακόμα και τα ψιλά γράμματα πριν υπογράψετε οπουδήποτε! Κάποιοι άλλοι θα εκπλαγείτε ευχάριστα για ένα οικονομικό θέμα: Θα σας προσεγγίσει ένας «φύλακας – άγγελος», που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση!

Οι διαθέσεις θα γίνονται πιο ερωτικές όσο περνούν οι ώρες… Κάποιοι θα βάλετε σε δράση τη φαντασία σας, για να θερμάνετε την ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρα. Στο ερωτικό παιχνίδι επιτρέπονται τα παιγνίδια ρόλων! Η ενέργεια της ημέρας: Αν κάποιος σας προσφέρει κάτι που φαντάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό, κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι. Να το αποφύγετε με κάθε τρόπο!

Αστρολογία Τρίτης 21/05, η Σελήνη περνά στον Αιγόκερω

Αυτή είναι εξαιρετική στιγμή για να απαρνηθείτε τη ζώνη βολής σας. Διευρύνετε τους κοινωνικούς σας ορίζοντες, βγείτε και γνωρίστε καινούργιους ανθρώπους και νέες εμπειρίες! Διαθέστε χρόνο για να μάθετε την επιπλέον ξένη γλώσσα που πάντα θέλατε. Δεν αποκλείεται να γίνει αφορμή να εργαστείτε σύντομα σε μια άλλη χώρα!

Να θυμάστε ότι οι ψευδείς ειδήσεις έχουν την τιμητική τους αυτή την περίοδο. Να ελέγχετε επισταμένως την κάθε πληροφορία, να προσέχετε τα κουτσομπολιά και τους σχολιασμούς!

Πηγή: astro-live.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments