Διεθνή

Δημήτρης Χριστόφιας: Σταθερή, αλλά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

Δημήτρης Χριστόφιας: Σταθερή, αλλά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του
Ο Δημήτρης Χριστόφιας συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, με την κατάσταση του να παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια. Ο 72χρονος νοσηλεύεται από χθες (20/5) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Ο Δημήτρης Χριστόφιας παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκε στην εντατική λόγω της ήδη επιβαρυμένης του υγείας.

Σε λίγο θα συγκληθεί ιατροσυμβούλιο για να εξετάσει την κατάσταση, ενώ δεν αποκλείεται και η κάθοδος εντατικολόγου από το εξωτερικό (Ισραήλ). Στο νοσοκομείο μετέβη χθες και ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης ενώ στο πλευρό του Δημήτρη Χριστόφια βρέθηκε το πρωί και ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού.

Αναστασιάδης: Ό,τι χρειαστεί θα είμαστε στη διάθεση του

Ο κ. Αναστασιάδης, εξερχόμενος του νοσοκομείου δήλωσε ότι ο πρώην Πρόεδρος «περνά δύσκολες ώρες». «Ελπίζω να το ξεπεράσει και αύριο θα πραγματοποιηθεί συμβούλιο των θεραπόντων ιατρών. Του έχω πει πως ό,τι χρειαστεί θα είμαστε στην διάθεση του. Αυτό που θέλω να εκφράσω είναι την λύπη μου», ανέφερε.

Παράλληλα, σε μήνυμα του στο twitter, ο Νίκος Αναστασιάδης ανέφερε τα εξής:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments