Lifestyle

Κρατερός Κατσούλης: Έξαλλος ο ηθοποιός/παρουσιαστής απειλεί με μηνύσεις

Κρατερός Κατσούλης: Έξαλλος ο ηθοποιός/παρουσιαστής απειλεί με μηνύσεις
Ο Κρατερός Κατσούλης κατήγγειλε ότι ο ίδιος και ο Πέτρος Κωστόπουλος που είχε βρεθεί ως καλεσμένος στην εκπομπή του έπεσαν θύματα απάτης στο διαδίκτυο.

Για διαδικτυακή απάτη εις βάρος του, αλλά και του Πέτρου Κωστόπουλου έκανε λόγο ο Κρατερός Κατσούλης. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής ενημέρωσε στο Instagram ότι ο ίδιος και ο κ. Κωστόπουλος, που είχε βρεθεί καλεσμένος στη «Φωλιά των Κου Κου» κατηγορούνται ότι προέβαλλαν στην εκπομπή έναν τρόπο για να φτιάξει ο καθένας περιουσία χάρη σε μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα συναλλαγών. Παράλληλα, τόνισε ότι θα κινηθεί νομικά.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κρατερού Κατσούλη στο Instagram:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες χρησιμοποιώ σήμερα το Instagram για να προλάβω να σας ενημερώσω για μια μεγάλη απάτη που υφίσταται αυτή τη στιγμή. Υπάρχει ένα δημοσίευμα σε έναν ιστότοπο το οποίο υποστηρίζει πως ο Πέτρος Κωστόπουλος ήρθε στην εκπομπή μας και μας μίλησε για το πώς μπορεί ο καθένας να φτιάξει περιουσία χάρη σε μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα συναλλαγών.

Αυτό όλο είναι μια μεγάλη απάτη, ο Πέτρος Κωστόπουλος όταν ήρθε καλεσμένος στην εκπομπή ουδέποτε μίλησε για τίποτα από όλα αυτά. Υπάρχει μια παραποίηση προσώπων και γεγονότων. Ως εκ τούτου, οφείλουμε να πάρουμε τον δρόμο της δικαιοσύνης. Παρακαλώ πολύ προσοχή σε αυτό το δημοσίευμα, είναι απόλυτα ψευδές».

Κρατερός Κατσούλης: Βρέθηκε στο νοσοκομείο χθες ο γνωστός ηθοποιός/παρουσιαστής

Ο Κρατερός Κατσούλης διακομίσθηκε στο νοσοκομείο χθες, κατά τη διάρκεια της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου». Ο ίδιος ξεκίνησε κανονικά την παρουσίαση της με την Κατερίνα Καραβάτου. Ωστόσο, όταν η Άση Μπήλιου ενημέρωνε για τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, ο κ. Κατσούλης αποχώρησε, με τη σύζυγο και συμπαρουσιάστρια του να συνεχίζει μόνο της με τη ροή της εκπομπής. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Κατερίνα Καραβάτου, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Έχετε δει σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ότι ο Κρατερός δεν είναι εδώ μαζί μου σήμερα. Αυτό γίνεται γιατί του συνέβη κάτι απρόοπτο. Αυτή τη στιγμή είναι στο νοσοκομείο, ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Έπρεπε όμως να σας ενημερώσω γι’ αυτή την εξέλιξη. Νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει, απλώς τώρα έχουμε όλοι και την αγωνία μας», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια λίγο πριν υποδεχθεί τους σημερινούς καλεσμένους της εκπομπής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments