Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: Το νέο σποτ του ΚΚΕ – «Διαλύουμε τα σκοτάδια»

Ευρωεκλογές 2019: Το νέο σποτ του ΚΚΕ – «Διαλύουμε τα σκοτάδια»
Οι Ευρωεκλογές 2019 είναι προ των πυλών και το ΚΚΕ έδωσε στη δημοσιότητα το νέο τηλεοπτικό του σποτ, τονίζοντας πως «σημασία δεν έχει ποιος θα διαχειριστεί τα σκοτάδια, αλλά πως θα τα διαλύσουμε».

Οι Ευρωεκλογές 2019 πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο, καθώς στις 26 Μαΐου οι πολίτες θα κληθούν στις κάλπες για να ψηφίσουν. Το ΚΚΕ μερικές ημέρες πριν τις εκλογές έδωσε στη δημοσιότητα το νέο προεκλογικό σποτ του. «Διαλύουμε τα σκοτάδια» είναι ο τίτλος του σποτ από το κομμουνιστικό κόμμα.

Στην αρχή του σποτ εμφανίζεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σε ομιλία του απευθύνεται στη Νέα Δημοκρατία και λέει: «εσείς δεν πιάσατε ποτέ πλεονάσματα, εμείς πιάσαμε τους στόχους του προγράμματος». Ακολουθεί αποστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος λέει: «δεν είμαι εδώ πέρα να σας πως ότι θα σκίσω τις δεσμεύσεις που ανέλαβε ο κ. Τσίπρας. Αυτές είναι δεσμεύσεις που δεσμεύουν τη χώρα, τις υπέγραψε ο κ. Τσίπρας».

«Σημασία δεν έχει ποιος θα διαχειριστεί τα σκοτάδια, αλλά πως θα τα διαλύσουμε», αναφέρει στη συνέχεια το σποτ του ΚΚΕ, το οποίο κλείνει με τη φράση: «Τώρα βαδίζουμε μαζί. Με το δίκιο μας. Τη καρδιά μας. Με το ΚΚΕ. Για μια μεγάλη νίκη του λαού. ΚΚΕ».

Δείτε το νέο σποτ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments