Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: Υποψήφιος με τον Ψινάκη ο Λάμπρος Χούτος

Ευρωεκλογές 2019: Υποψήφιος με τον Ψινάκη ο Λάμπρος Χούτος
Ευρωεκλογές 2019: Υποψήφιος για ευρωβουλευτής με το συνδυασμό «Πολίτες» του Ηλία Ψινάκη θα κατέβει ο Λάμπρος Χούτος, όπως ανακοινώθηκε μέσω Instagram.

Ένα ακόμη πρόσωπο από το χώρο του αθλητισμού θα συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές 2019. Ο λόγος για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος, Λάμπρο Χούτο. Ο ίδιος θα κατέβει ως υποψήφιος με το συνδυασμό «Πολίτες» του Ηλία Ψινάκη, όπως ανακοινώθηκε στο Instagram.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές 2019 μέσω Instagram

Μάλιστα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έστειλε το πρώτο του μήνυμα μέσω Instagram. Εκεί τόνισε ότι έχοντας ζήσει στο εξωτερικό έχει συνειδητοποιήσει τη δυναμική της Ελλάδας και θλίβεται από το γεγονός ότι η χώρα μας βρίσκεται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση. Παράλληλα, επισήμανε ότι στόχος του είναι να υπάρχουν παρόμοιοι ρυθμοί εξέλιξης και βιωσιμότητας με τις άλλες χώρες της Ευρώπης.

Αναλυτικά το μήνυμα του Λάμπρου Χούτου:

Ταξιδεύοντας πολύ συχνά στο εξωτερικό και βλέποντας την τεράστια απήχηση της χώρας μας σε κάθε γωνία της Ευρώπης, συνειδητοποίησα πως η Ελλάδα με τη δυναμική της, πρέπει και μπορεί να είναι μια από τις πιο ισχυρές χώρες. Από την άλλη όμως, με λυπεί το γεγονός ότι η χώρα μας είναι σε δυσχερή οικονομική κατάσταση, στα όρια της χρεοκοπίας, αλλά και πολλά χρόνια πίσω σε σημαντικούς τομείς.

Στόχος μου είναι, να δω μια μέρα την Ελλάδα να πορεύεται σε παρόμοιους ρυθμούς εξέλιξης και βιωσιμότητας με τις άλλες χώρες, αλλά και κάθε παιδί να μπορεί να βλέπει τα όνειρα επιτυχίας του μέσα από την Ελλάδα και όχι μόνο έξω από αυτήν. Πιστεύω πως ο πιο σύντομος τρόπος να το πετύχουμε αυτό, είναι μέσω σημαντικών συνεργασιών με άλλες χώρες τις Ευρώπης, αλλά και με επενδυτικά προγράμματα στους τομείς που έχουμε ανάγκη. Πρέπει όλοι μας να βάλουμε ως προτεραιότητα το «εμείς» και όχι το «εγώ».

To post του συνδυασμού «Πολίτες» στο Instagram:

View this post on Instagram

Ταξιδεύοντας πολύ συχνά στο εξωτερικό και βλέποντας την τεράστια απήχηση της χώρας μας σε κάθε γωνία της Ευρώπης, συνειδητοποίησα πως η Ελλάδα με τη δυναμική της, πρέπει και μπορεί να είναι μια από τις πιο ισχυρές χώρες. Από την άλλη όμως, με λυπεί το γεγονός ότι η χώρα μας είναι σε δυσχερή οικονομική κατάσταση, στα όρια της χρεοκοπίας, αλλά και πολλά χρόνια πίσω σε σημαντικούς τομείς. Στόχος μου είναι, να δω μια μέρα την Ελλάδα να πορεύεται σε παρόμοιους ρυθμούς εξέλιξης και βιωσιμότητας με τις άλλες χώρες, αλλά και κάθε παιδί να μπορεί να βλέπει τα όνειρα επιτυχίας του μέσα από την Ελλάδα και όχι μόνο έξω από αυτήν.

A post shared by ΠΟΛΙΤΕΣ του Ηλία Ψινάκη (@psinakispolites) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Διαβάστε Eπίσης