Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Νέα δημοσιεύματα για Μπεργκ και Μήτρογλου

Ολυμπιακός: Νέα δημοσιεύματα για Μπεργκ και Μήτρογλου
Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με το "Εθνοσπόρ", δεν εγκαταλείπει τις περιπτώσεις του Μάρκους Μπεργκ και του Κώστα Μήτρογλου.

Ο Ολυμπιακός πριν από λίγο καιρό είχε διαψεύσει πως τίθεται θέμα απόκτησης του Μάρκους Μπεργκ. Με επίσημο τρόπο οι ερυθρόλευκοι είχαν αναφέρει πως δεν πρόκειται να γίνει κάποια κίνηση για τον Σουηδό επιθετικό. Ωστόσο κάποια δημοσιεύματα επιμένουν να τον βάζουν στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με το “Εθνοσπόρ” της Τετάρτης, ο Μάρκους Μπεργκ παραμένει ψηλά στη λίστα των υποψηφίων για μια θέση στην επίθεση του Ολυμπιακού. Και αυτό παρά το γεγονός ότι στον Ολυμπιακό είχαν διαψεύσει το συγκεκριμένο σενάριο. Ο Σουηδός πρώην φορ του Παναθηναϊκού παραμένει ελεύθερος και σίγουρα το όνομά του δεν περνάει απαρατήρητο σε κανέναν.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για τον Κώστα Μήτρογλου και υπάρχει το σενάριο της επιστροφής του στον Πειραιά. Ο δανεισμός του Μήτρογλου από την Μαρσέιγ στη Γαλατασαράι ολοκληρώθηκε. Ο παίκτης θα επιστρέψει στη Μασσαλία απ’ όπου θα δοθεί και πάλι δανεικός, όπως αναφέρουν στη Γαλλία. Ή θα φύγει με πώληση, αφού η Μαρσέιγ δε δείχνει να τον υπολογίζει.

Στα δημοσιεύματα γίνεται λόγος για Ολυμπιακό, αλλά και αυτό έχει διαψευστεί από τους ερυθρόλευκους. Την ίδια ώρα ο Πέδρο Μαρτίνς επιμένει για τον Αχμέντ Χασάν παρότι δεν πρόκειται να γίνει χρήση της οψιόν των 4 εκατομμυρίων ευρώ, όπως ανέφερε η αρχική συμφωνία με τη Μπράγκα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments