Lifestyle

Brad Pitt: Έκλεψε τις εντυπώσεις μαζί με τον Leonardo Di Caprio στις Κάννες

Brad Pitt: Έκλεψε τις εντυπώσεις μαζί με τον Leonardo Di Caprio στις Κάννες
O Brad Pitt και ο Leonardo Di Caprio εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών, τραβώντας όλα τα βλέμματα.

Το 72ο Φεστιβάλ στις Κάννες έχει καταφέρει να «κλέψει» λίγη από τη δόξα του Hollywood. Κι αυτό γιατί φέτος υπάρχουν  προβολές ταινιών με μεγάλα ονόματα και διάσημους σταρ. Παράλληλα, οι Κάννες φημίζονται για το κόκκινο χαλί τους και τους λαμπερούς αστέρες του σινεμά που συγκεντρώνουν κάθε χρόνο. Ειδικά φέτος, όμως, έχουν καταφέρει να μαζέψουν τα πιο δυνατά και διάσημα ονόματα. Αυτές τις μέρες στο χαλί έχουν εμφανιστεί η Selena Gomez, η Julianne Moore, η Margot Robbie και άλλοι πολλοί. Ωστόσο, αυτοί που τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα ήταν το δίδυμο Brad Pitt Leonardo Di Caprio.

Οι δύο τους, μαζί με την Margot Robbie, βρέθηκαν στις Κάννες για την προβολή της νέας, 9ης, ταινίας του Quentin Tarantino, «Once Upon A Time in Hollywood” για την οποία δημιουργήθηκε το hashtag #NoSpoilersInHollywood. Αυτό συνέβη προκειμένου να μη διαρρεύσουν πληροφορίες της ταινίας πριν από την επίσημη προβολή της.Μάλιστα, ο Tarantino δημοσίευσε στις επίσημες σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της νέας του ταινίας ανοιχτή επιστολή προς τους θεατές στις Κάννες για να μην κάνουν spoilers μετά την προβολή.

Αξίζει να σημειωθεί πως το «Once Upon A Time in Hollywood» είναι η πρώτη ταινία του Tarantino μετά το Pulp Fiction, το 1994, που συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα του γνωστού φεστιβάλ. Τότε, ο διάσημος σκηνοθέτης είχε καταφέρει να φύγει με το Χρυσό Φοίνικα από το φεστιβάλ. Η ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν οι Brad Pitt και Leonardo Di Caprio θεωρείται ήδη ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση ακόμη και του Όσκαρ. Κι αυτό διότι οι πρώτες εντυπώσεις από τις Κάννες κάνουν λόγο για μια εξαιρετική ταινία.

Απολαύστε μερικά από τα καλύτερα tweets για την εμφάνιση των Brad Pitt και Leonardo Di Caprio:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments