Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για Μπεργκ

Ολυμπιακός: Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για Μπεργκ
Ο Ολυμπιακός αναζητεί επιθετικό, ο Μάρκους Μπεργκ είναι ελεύθερος και τα σενάρια συνεχίζονται.

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να αναζητεί επιθετικό από το… πάνω ράφι και ο Μάρκους Μπεργκ εξακολουθεί να βρίσκεται στην ερυθρόλευκη επικαιρότητα. Ο Σουηδός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Αλ Αΐν και αναζητεί την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, υπήρξε δημοσίευμα τόσο γι’ αυτό όσο και για τον Κώστα Μήτρογλου.

Από τον Ολυμπιακό τηρούν σιγήν ιχθύος για το θέμα του επιθετικού και δεν αφήνουν να διαρρεύσει το παραμικρό προς τα έξω. Ωστόσο, δημοσιεύματα εξακολουθούν να βάζουν ψηλά το θέμα του Μάρκους Μπεργκ και της πιθανής μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος έχει ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις, την ίδια στιγμή που φέρεται να έχει δεχτεί προσφορά 2,8 εκατομμυρίων ευρώ από ομάδα του Κατάρ. Για τον Μπεργκ ενδιαφέρονται σύλλογοι και από την πατρίδα του, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως ο παίκτης έχει δεχτεί προσφορές από το MLS για να ακολουθήσει τα χνάρια του… Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Στον Ολυμπιακό προς το παρόν δεν επιβεβαιώνουν και δε διαψεύδουν το παραμικρό. Πριν από καιρό είχε βγει μία διαρροή πως δεν ασχολούνται με τον Μπεργκ, αλλά τότε ο Σουηδός είχε ακόμα συμβόλαιο. Τώρα έχει μείνει ελεύθερος, οπότε δεν αποκλείεται τα δεδομένα να έχουν αλλάξει. Άλλωστε είναι ένας επιθετικός που μπορεί να κάνει τη διαφορά, κάτι που το έχει αποδείξει. Και οι μεταγραφές έχουν ακόμα πολύ δρόμο μπροστά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments