Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τελειώνει του Βαλμπουενά – Προχωράει για άλλες δυο μεταγραφές

Ολυμπιακός: Τελειώνει του Βαλμπουενά –  Προχωράει για άλλες δυο μεταγραφές
Ο Ολυμπιακός τελειώνει θετικά την υπόθεση του Ματιέ Βαλμπουενά και προχωράει για τουλάχιστον άλλες δυο μεταγραφές.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μια μεγάλη μεταγραφή με την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά. Η είδηση επιβεβαιώθηκε μέσα στη μέρα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τον Γιάννη Μώραλη. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο πλευρές είναι μια ανάσα από την επίτευξη συμφωνίας. Μάλιστα, αν όλα πάνε καλά, αναμένεται να έρθει στη χώρα μας μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το συμβόλαιό του θα είναι μονοετές ενώ οι αποδοχές του μαζί με τα μπόνους θα κυμανθούν περί το 1,5 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός δεν έχει να αποζημιώσει κάποια ομάδα καθώς ο Γάλλος σουπερ σταρ έχει μείνει ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε.

Δεν σταματάει στον Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός

Πέρα από την απόκτηση του διεθνής επιθετικού, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει μερικές ακόμα προσθήκες. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Πορτογάλος προπονητής έχει ζητήσει να γίνουν τουλάχιστον δυο ακόμα μεταγραφές μέχρι την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Πολωνία και αυτό ακριβώς αναμένεται να υλοποιηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Οι περιπτώσεις του Ρούμπεν Σεμέδο για το κέντρο της άμυνας και του Μπρούνο ως εναλλακτική λύση στα εξτρέμ είναι στην τελική ευθεία τους, ενώ ακολούθως, σειρά θα πάρει όπως όλα δείχνουν η περίπτωση του βασικού σέντερ φορ, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί για κάτι πολύ καλό στη θέση αυτή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments