Μedia

Survivor: “Έπαθα κατάθλιψη όταν βγήκα από το παιχνίδι” δήλωσε πρώην παίκτρια (vid)

Survivor: “Έπαθα κατάθλιψη όταν βγήκα από το παιχνίδι” δήλωσε πρώην παίκτρια (vid)
Μια πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν αποχώρησε από το παιχνίδι.

Το Survivor είναι ένα από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια που έχουν προβληθεί ποτέ στην Ελληνική τηλεόραση. Μπορεί εμείς να βλέπουμε περισσότερο τα αγωνίσματα, αλλά υπάρχουν πράγματα που μένουν πίσω από τις κάμερες. Για παράδειγμα αρκετοί παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούν.

Αρκετοί πρώην παίκτες σε συνεντεύξεις τους έχουν αποκαλύψει ότι το reality του ΣΚΑΪ τους άφησε πολλά σημάδια. Όχι μόνο στο σώμα τους, αλλά και ψυχολογικά. Η επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς δεν είναι καθόλου εύκολη. Αυτό το γνωρίζει καλά η Ντάρια Τούροβνικ.

Συγκλονίζει η Ντάρια Τούροβνικ

Η παίκτρια του Survivor 2 αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να συνηθίσει το γεγονός ότι υπήρχαν ποντίκια στο μέρος που κοιμόταν. Παράλληλα αποκάλυψε ότι είχε κατάθλιψη όταν επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο.

Στο Survivor κοιμόμασταν με τα ποντίκια, εμείς δεν τα βλέπαμε γιατί δεν είχαμε φως το βράδυ αλλά τα ακούγαμε. Άρχισα να ουρλιάζω. Για τρεις μήνες μετά το Survivor ήμουν περίεργα ψυχολογικά. Ήταν σαν να είχα πάθει κατάθλιψη. Με το σύντροφο μου υπήρχαν σκαμπανεβάσματα όταν ήμουν στο παιχνίδι και απ ‘ όσο ξέρω τα περισσότερα παιδιά που είχαν σχέση, χώρισαν! Όταν βγήκα από το Survivor ένιωθα σαν αγρίμι με τον σύντροφο μου. Είμαι πολύ μικρή για να παντρευτώ, δεν σκοπεύω να παντρευτώ σύντομα”, ήταν τα λόγια της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments