Μedia

Survivor: “Στο παιχνίδι μας φέρονταν χειρότερα και από ζώα”, δήλωσε παλιά παίκτρια (vid)

Survivor: “Στο παιχνίδι μας φέρονταν χειρότερα και από ζώα”, δήλωσε παλιά παίκτρια (vid)
Μια πρώην παίκτρια του Survivor προχώρησε σε τρομερές καταγγελίες για το παιχνίδι, κάνοντας λόγο για ελλιπή ιατρική περίθαλψη.

Οι κακουχίες που πρέπει να περάσουν όσοι παίκτες συμμετέχουν στο Survivor είναι σαφέστατα πολλές. Οι συμμετέχοντες καλούνται να περάσουν αρκετό καιρό υπό πολύ δύσκολες συνθήκες, τόσο καιρικές όσο και αγωνιστικές. Όπως είναι λογικό, το να αρρωστήσει κάποιος μέσα στο παιχνίδι δεν είναι απίθανο. Ωστόσο, σε μια τέτοια περίπτωση τι συμβαίνει; Η Μαριάννα Καλλέργη, που συμμετείχε στο πρώτο Survivor, προχώρησε σε τρομερές καταγγελίες για το γνωστό τηλεπαιχνίδι.

Κι αυτό γιατί, όπως τόνισε, όταν είχε μια σοβαρή περιπέτεια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η ιατρική περίθαλψη ήταν ελλιπής. Έκανε λόγο για υποσχέσεις από πλευράς της παραγωγής που δεν τηρήθηκαν σε καμία περίπτωση. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο πνευμονολόγος της της είχε πει πως αν έμενε λίγο περισσότερο στον Άγιο Δομίνικο. θα είχε πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα.

«Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Είμαι πολύ τυχερή που άκουσα το σώμα μου. Στο κομμάτι της υγείας μας έλεγαν άλλα και άλλα πράγματα είδαμε. Μας είχαν πει ότι θα έχουμε νοσοκομείο, θα έχουμε την περίθαλψη που μας αρμόζει και ότι δεν θα μας φέρονταν… ούτε ζώα, για να το πω κυνικά. Ένα βράδυ αρχίζω και ψήνομαι και τρέμω. Με πιάνει ο Σπαλιάρας και μου λέει “βράζεις”. Έρχεται και ο Γιώργος Αγγελόπουλος και μου λέει “Έχεις αλλάξει χρώμα, πάμε τώρα να δούμε τι γίνεται, μην τα σπάσω όλα”! Με πήγαν στο νοσοκομείο για 40 λεπτά, με γύρισαν πίσω και ξανασήκωσα πυρετό. Μου έδιναν συνέχεια χάπια, δεν ξέρω τι μου έδιναν. Δεν έφυγα εκείνο το βράδυ, μου είπαν κάνε υπομονή μέχρι το συμβούλιο. Ο πνευμονολόγος μου μού είπε όταν αν έμενα στο νησί άλλες 3 ώρες, θα είχα πρόβλημα», δήλωσε η Μαριάννα Καλλέργη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments