Αθλητισμός

Ζαλγκίρις: Στόχος ο Ουίλιαμς – Γκος του Ολυμπιακού

Ζαλγκίρις: Στόχος ο Ουίλιαμς – Γκος του Ολυμπιακού
Η Ζαλγκίρις παρακολουθεί τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό προκειμένου να κάνει δικό της τον Ουίλιαμς - Γκος.

Η Ζαλγκίρις Κάουνας φαίνεται πως έχει ανοιχτές τις κεραίες της στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Η ομάδα από τη Λιθουανία εξετάζει αρκετές περιπτώσεις αθλητών και ένας από αυτούς αγωνίζεται στη χώρα μας. Πρόκειται για τον Νάιντζελ Ουίλιαμς – Γκος που αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού και μέτρησε 9,2 πόντους και 4,2 ασίστ ανά ματς.

Πριν γίνει οποιαδήποτε κίνηση θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το μέλλον της ομάδας του Πειραιά. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο Ολυμπιακός έχει υποβιβαστεί στην Α2 αν τελικά δεν αποχωρήσει από τα Εθνικά πρωταθλήματα. Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι έχει ήδη μιλήσει με τους ανθρώπους της Αδριατικής λίγκας προκειμένου να αγωνίζεται εκεί τη νέα σεζόν.

Βασικός στόχος της Ζαλγκίρις ο Ουίλιαμς – Γκος

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο,  Στέπαν Βίντοβιτς, οι άνθρωποι της Ζαλγκίρις παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του μπασκετικού Ολυμπιακού. Αν οι Λιθουανοί μάθουν ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος τότε θα κινηθούν σίγουρα για την απόκτηση του Ουίλιαμς – Γκος καθώς αποτελεί τον βασικό μεταγραφικό τους στόχο.

Η πρόθεση των παικτών του Ολυμπιακού είναι να περιμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αλλά είναι λογικό να θέλουν να εξασφαλίσουν το μέλλον τους όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ο Ουίλιαμς – Γκος ήταν ένας από τους παίκτες που κατάφεραν να διακριθούν σε μια σεζόν που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ιδανική για την ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments