Video

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το νέο του αμάξι αξίζει κυριολεκτικά μια περιουσία (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το νέο του αμάξι αξίζει κυριολεκτικά μια περιουσία (vid)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει μεγάλη αγάπη στα γρήγορα αυτοκίνητα και το απέδειξε με τη νέα του αγορά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει η καλή ζωή. Ο Πορτογάλος αστέρας εκτός από το ποδόσφαιρο και την οικογένεια του, αγαπάει με πάθος κάτι ακόμα. Ποιο είναι αυτό ; Μα φυσικά τα γρήγορα αυτοκίνητα. Ο αστέρας της Γιουβέντους έχει στην κατοχή του δεκάδες πολυτελή αμάξια, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να προσθέσει άλλο ένα στη μεγάλη του συλλογή. Ωστόσο αυτό δεν είναι ένα αμάξι σαν όλα τα άλλα.

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και προκάλεσε πάταγο. Σε αυτό ο Κριστιάνο οδηγάει το νέο του αυτοκίνητο που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Νίκι Λάουντα που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή. Πρόκειται για μια McLaren Senna, ένα σούπερ αμάξι 800 αλόγων (ζυγίζει 1.198 κιλά), το οποίο έχει ως μέγιστη ταχύτητα τα 335 χιλιόμετρα την ώρα και το οποίο χρειάζεται: 2”8 για να πάει από 0 στα 100 χλμ/ώρα, 6”8 για να πάει από 0 στα 200 χλμ/ώρα και 18”8 για να φτάσει από το 0 στα 300 χλμ/ώρα.

Η αξία του συγκεκριμένο οχήματος αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Για την ακρίβεια αν κάποιος θέλει να αγοράσει ένα ίδιο μοντέλο, θα πρέπει να βγάλει από τον τραπεζικό του λογαριασμό 945.500 ευρώ. Το βίντεο που ανέβασε ο Ρονάλντο ξεπέρασε τα  6.000.000 likes ελάχιστες ώρες μετά τη δημοσίευση του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

View this post on Instagram

Enjoy 😉👌🏻

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments