Video

Masterchef: “Η συμμέτοχη μου στο παιχνίδι δεν με βοήθησε πουθενά μαγειρικά”, παραδέχεται πρώην παίκτης

Masterchef: “Η συμμέτοχη μου στο παιχνίδι δεν με βοήθησε πουθενά μαγειρικά”, παραδέχεται πρώην παίκτης
Πρώην διαγωνιζόμενος του Masterchef δήλωσε ότι η συμμετοχή του στο παιχνίδι δεν του έδωσε καμία βοήθεια όσον αφορά τις μαγειρικές του ικανότητες.

Στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Λάθος» κλήθηκαν να μιλήσουν τρεις πρώην διαγωνιζόμενοι του Masterchef. Ο λόγος για τους Σελίμ Σελτζούκ, Αργύρη Αγλαμίση και τον Σάββα Ληχανίδη, που διαγωνίστηκαν στο περσινό ριάλιτι μαγειρικής. Οι τρεις πρώην παίκτες κλήθηκαν να σχολιάσουν τον φετινό διαγωνισμό μαγειρικής. Ένας παίκτης, όμως έκανε αίσθηση με τις δηλώσεις του. Κι αυτό γιατί τόνισε ότι η συμμετοχή του στο Masterchef δεν τον βοήθησε πουθενά μαγειρκά.

«Νομίζω πώς άξιζε να βγει νικητής ο Μανώλης! Είναι πολύ καλός μάγειρας. Είχε κάνει αρκετή προσπάθεια μέσα στον διαγωνισμό. Εγώ γνώρισα την Σπυριδούλα και μου φάνηκε μια χαρά κοπέλα. Πιστεύω το έχασε λόγω συμπεριφοράς και χαρακτήρα.

Κάποιες φορές, κάποια πράγματα μου φαίνονταν περίεργα. Οι θέσεις μας είναι μέσα στις κουζίνες και όχι στις κάμερες. Νομίζω ότι εμείς που ήμασταν παίκτες του MasterChef 2, είμαστε ανώτεροι μαγειρικά. Η συμμέτοχη μου στο MasterChef, δεν με βοήθησε πουθενά μαγειρικά!»

Δείτε όσα είπαν οι τρείς πρώην παίκτες του MasterChef και ποιος είπε την εν λόγω ατάκα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments