Αυτοκίνητο

Mercedes-Benz: Η ηλεκτρική EQC ξεκινά το «ταξίδι» της και στην Ελλάδα

Mercedes-Benz: Η ηλεκτρική EQC ξεκινά το «ταξίδι» της και στην Ελλάδα
H Mercedes-Benz φέρνει την ηλεκτρική EQC στην Ελλάδα.

Η EQC ως προμετωπίδα της τεχνολογίας EQ, αποτελεί την επιβεβαίωση της ολιστικής προσέγγισης που ακολουθεί η Mercedes-Benz σχετικά με την ηλεκτροκίνηση, παραμένοντας συνεπής στο στρατηγικό σχεδιασμό CASE: Connected (διασύνδεση), Autonomous (αυτόνομη οδήγηση), Shared & Services (ευέλικτη χρήση και υπηρεσίες) και Electric (ηλεκτροκίνηση).

Η νέα Mercedes-Benz EQC είναι έτοιμη να δεχτεί παραγγελίες και στη χώρα μας, καθώς η παραγωγή της έχει ήδη ξεκινήσει στο εργοστάσιο της Βρέμης. Το μοντέλο ενσωματώθηκε στην τρέχουσα γραμμή παραγωγής των C-Class, GLC και GLC Coup? όπου η παραγωγή γίνεται ψηφιακά, ευέλικτα και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Διαθέτει καθαρές και άκρως λιτές γραμμές, ενώ πολλά στοιχεία διάκοσμου, υλικά επένδυσης και χρώματα σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για την EQC και υπογραμμίζουν τη μοναδικότητά της. Η γραμμή της οροφής κλίνει ελαφρώς προς τα κάτω μέχρι το πίσω τμήμα, ώστε να χαρίζει δυναμική εμφάνιση.

Η αυτονομία της αγγίζει τα 445 χιλιόμετρα, ικανοποιώντας υψηλές προσδοκίες, κορυφαία ασφάλεια και άνεση. Η οδήγηση γίνεται με ελάχιστο θόρυβο από τον κινητήρα και μαζί με την ομαλή επιτάχυνση δημιουργούν έντονα συναισθήματα σε κάθε διαδρομή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments