Πολιτική

Νάσος Ηλιόπουλος: “Να φτιάξουμε μια πιο δημοκρατική και αντιφασιστική Αθήνα”

Νάσος Ηλιόπουλος: “Να φτιάξουμε μια πιο δημοκρατική και αντιφασιστική Αθήνα”
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νάσος Ηλιόπουλος, ανέλυσε το όραμά του για την Αθήνα, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος, επικεφαλής της παράταξης “Ανοιχτή Πόλη” και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα το μεσημέρι της Κυριακής. Ο κ. Ηλιόπουλος ψήφισε στο 53ο Γενικό Λύκειο Αθηνών και στις δηλώσεις του δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός πως επέστρεψε σε ένα από τα σχολεία της γειτονιάς του. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, επεσήμανε ότι το σημαντικότερο όλων για την παράταξή του είναι το “ζωντάνεμα” της πόλης. Μάλιστα, έθεσε ως στόχο να φτιαχτεί μια πιο δημοκρατική, ανοιχτή και αντιφασιστική Αθήνα. Συγκεκριμένα, ο Νάσος Ηλιόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Σήμερα είναι μία σημαντική μέρα, σήμερα πιστεύουμε ότι θα είναι μία όμορφη μέρα από την Αθήνα. Από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι για εμάς το πιο σημαντικό θα είναι να ζωντανέψουμε τις γειτονιές της Αθήνας. Είμαι χαρούμενος γιατί σήμερα δεν ψηφίζω απλά σε ένα εκλογικό κέντρο, αλλά σε ένα από τα σχολεία της γειτονιάς μου και νομίζω θα καταφέρουμε να φτιάξουμε μία Αθήνα πιο δημοκρατική, πιο ανοιχτή μία Αθήνα αντιφασιστική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments