Αυτοδιοίκηση

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: Οι δηλώσεις της Ρένας Δούρου

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: Οι δηλώσεις της Ρένας Δούρου
Η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής έκανε λόγο για απάντηση «στις χυδαιότητες και τις συκοφαντίες με ονοματεπώνυμο εναντίον της» μετά τα αποτελέσματα των εκλογών.

Τους ψηφοφόρους που τη στήριξαν ευχαρίστησε η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, η οποία θα αναμετρηθεί στον δεύτερο γύρο των εκλογών με τον Γιώργο Πατούλη. «Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που μας στήριξαν με την ψήφο τους. Ήταν η καλύτερη απάντηση στις συκοφαντίες και τις χυδαιότητες που κάποιοι οργάνωσαν με ονοματεπώνυμο και που τις ακούγαμε, για να κρύψουν τις δικές τους ευθύνες, να κρύψουν το πραγματικό μετρήσιμο αποτέλεσμα και το έργο της Δύναμης Ζωής», τόνισε.

«Η μεγάλη μάχη είναι πλέον μπροστά, την επόμενη Κυριακή θα δώσουμε τη μάχη για τις ζωές μας, την καθημερινότητά μας. Για αυτό και όλοι πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας την επόμενη Κυριακή. Για αυτό και απευθύνομαι στους προοδευτικούς πολίτες για να στήσουν ανάχωμα στην ακροδεξιά και την δεξιά. Καλώ τους συμπολίτες μου να δώσουμε μαζί τη μάχη, να συνεχίσουμε τη ρότα του έργου που έχει ξεκινήσει για την Αττική της δημοκρατίας και της προόδου», κατέληξε η κυρία Δούρου.

Περιφέρεια Αττικής : Μπροστά ο Πατούλης, μάχη Δούρου – Σγουρού για τη 2η θέση

Μεγάλο προβάδισμα του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής καταγράφεται σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών. Μάχη για τη δεύτερη θέση δίνουν η Ρένα Δούρου και ο Γιάννης Σγουρός.

 Συγκεκριμένα, με την ενσωμάτωση στο 47,79%:
  • Γιώργος Πατούλης Γεώργιος: 37,46%
  • Ρένα Δούρου Ειρήνη 19,95%
  • Γιάννης Σγουρός 17,22%

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας