Μedia

Η Αυγή «εξαφάνισε» τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών

Η Αυγή «εξαφάνισε» τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών
Η "Αυγή", εφημερίδα που εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν βρήκε... χώρο στο πρωτοσέλιδό της για να βάλει τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών.

Πολύ δύσκολη φαίνεται πως είναι η επόμενη μέρα των ευρωεκλογών για τον ΣΥΡΙΖΑ. Χθες βράδυ υπήρξε σύσκεψη των στελεχών του κόμματος στην Κουμουνδούρου, σήμερα το απόγευμα προγραμματίστηκε νέα έκτακτη ευρεία σύσκεψη στην οποία θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας. Τόσο για τα αποτελέσματα, όσο και για την επόμενη μέρα και τον μήνα που μεσολαβεί μέχρι τις εθνικές εκλογές.

Ενδεικτικό της δύσκολης κατάστασης το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» η οποία, παρά το γεγονός ότι προχώρησε σε έκτακτη έκδοση τη Δευτέρα λόγω των Ευρωεκλογών, εντούτοις από το πρωτοσέλιδό της απουσιάζει τελείως η αναφορά στα ποσοστά που συγκέντρωσε η Νέα Δημοκρατία και τη μεγάλη διαφορά της από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ.

Η εφημερίδα που εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ «εξαφάνισε», στην ίδια λογική, και την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στις 12 από τις 13 περιφέρειες της χώρας αλλά και τις πρωτιές Πατούλη και Μπακογιάννη στην περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Αθηναίων.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της «Αυγής»:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments