Video

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια καταφέρνει ξανά να τρομοκρατήσει την Λίλιαν (vid)

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια καταφέρνει ξανά να τρομοκρατήσει την Λίλιαν (vid)
Η σειρά "Γυναίκα χωρίς όνομα" επιστρέφει με νέο, δυνατό επεισόδιο.

Στο νέο επεισόδιο της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα θα δούμε πως η Κάτια καταφέρνει ξανά να τρομοκρατήσει την Λίλιαν και να φρενάρει τα σχέδιά της να το σκάσει κρυφά με τα παιδιά. Η Μελίτη αντιδρά αρνητικά στην Λίλιαν, η οποία φοβισμένη συζητά με το Σταύρο την περίπτωση να επιστρέψουν μόνιμα όλοι μαζί στην Θεσσαλονίκη. Η Μαρίνα το μαθαίνει και επαναστατεί.

Παράλληλα, ο Γιώργος έχει χάσει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του, με την αποκάλυψη του γιατρού για την εκ γενετής στειρότητά του. Κρύβει απ’ την Σοφία ότι ξέρει την αλήθεια, αλλά νοιώθει οργισμένος και προδομένος. Κάπως έτσι, όμως, νιώθει κι η Έλλη, όταν τυχαία ακούει την Κάτια και τον Φώτη να συζητούν για την Μαρίνα. Αναρωτιέται, τι να κρύβεται πίσω απ’ το ενδιαφέρον και την αγάπη που εκδηλώνουν τα λόγια τους γι αυτήν… Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στην Μελίτη, λέγοντάς της την αλήθεια.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

Γυναίκα χωρίς όνομα – Οι πρωταγωνιστές

Στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 πρωταγωνιστούν: Μαριάννα Τουμασάτου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Κώστας Καζανάς, Ευαγγελία Μουμούρη, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Θανάσης Πατριαρχέας, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Παναγιώτης Νάτσης, Αντώνης Βλοντάκης, Κώστας Ανταλόπουλος, Γιώργος Μακρής, Σοφία Πριόβολου, Γιάννης Αθητάκης, Τατιάνα Μελίδου και Μαρία Παπαφωτίου. Στον ρόλο της «Μάρθας», η Ταμίλλα Κουλίεβα. Στον ρόλο του «Πέτρου», ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments