Ζώδια

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (27/5/19)

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (27/5/19)
Η συμβουλή της ημέρας για όλα τα ζώδια για σήμερα, Δευτέρα (27/5/19).

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (27/5/19). ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4): Η μέρα αφήνει σήμερα μια στυφή γεύση. Ένα αίσθημα πως τίποτα δεν έχει νόημα, πως είσαι αδύναμος/η να ελέγξεις στοιχειωδώς τα πράγματα στην καθημερινότητα σου, ανασφάλεια για το άμεσο μέλλον… Η λέξη κλειδί είναι “αποδοχή”, όμως είναι τόσο δύσκολη στην πράξη. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5): Ταύρε, τι παράξενες διαθέσεις που έχεις! Μέχρι χθες βρισκόσουν μεταξύ φθοράς και νωχέλειας και σήμερα από το πρωί κεφάκια; Άντε χαλάλι σου αν είναι να χαμογελάς…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6): Είναι μια από τις ειρωνείες της ζωής για κάθε Δίδυμο να καταφέρνει να γίνεται σημαντικός/η, επιτυχημένος/η και απαραίτητος/η στην εργασία του αλλά ποτέ να μην είναι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτήν. Όχι δεν είσαι αχάριστος/η, απλά τα όνειρα που δεν πραγματοποίησες σε στοιχειώνουν μέρες σαν τη σημερινή… ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7): Προσπαθούμε, βάζουμε στόχους, τρέχουμε με ταχύτητα τζετ να τους υλοποιήσουμε, συντριβόμαστε και πάλι από την αρχή. Γιατί; Δεν σταματάει πουθενά αυτός ο φαύλος κύκλος; Αυτές τις μέρες δεν μπορείς να μιλάς για τις επιτυχίες σου, αλλά εστιάζεις στις αδυναμίες σου. Αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο/η (το να στηρίζεσαι μόνο στις δυνάμεις σου) είναι και η ανοιχτή σου πληγή όταν αποτυγχάνεις. Όμως πρέπει να θυμάσαι που και που ότι “είμαι άνθρωπος” σημαίνει “θα κάνω λάθη”.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8): Λέοντα, σου έχω ή δεν σου έχω πει να μην παίρνεις τόσο στα σοβαρά τα λόγια των άλλων (σκέψου τον αστρολόγο να προσπαθεί να πάρει ένα δήθεν δασκαλίστικο ύφος); Κάθεσαι και χαλιέσαι πρωινιάτικο με τα παιχνιδάκια εκείνου/ης που σ’ ενδιαφέρει/ελκύει; Για πάρ’ το πιο χαλαρά! ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9): Αυτή την εποχή είναι απολύτως απαραίτητο για την ψυχική σου ισορροπία να προσέχεις ΕΣΕΝΑ, να είσαι αφοσιωμένος/η στους προσωπικούς σου στόχους και να μην ανέχεσαι παιχνιδάκια και ανασφάλειες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτό σημαίνει πως σχέσεις/συνεργασίες που βρίσκονται στο μεταίχμιο παίρνουν την κατιούσα. Αν όμως βρίσκεσαι σε μια σχέση/συνεργασία που στηρίζεται στον αλληλοσεβασμό, τότε ετοιμάσου για εκτόξευση.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (27/5/19)

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10): Είναι από αυτές τις μέρες που σε πιάνει κρίση αυτοπεποίθησης. Ότι δημιουργείς, ο τρόπος που εργάζεσαι, τα αποτελέσματα της δουλειάς σου, σ’ όλα νομίζεις πως υστερείς και έχεις αποτύχει. Μην αυτοτιμωρείσαι και μη περιχαρακώνεσαι γιατί είσαι ικανός/η με το μυαλό σου να καταστρέψεις τη ζωή σου! ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11): Σήμερα παίζεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις με τόσο μεγάλη ευχέρεια ανάμεσα στη μαγνητική γοητεία και την παγωμένη άμυνα που δεν υπάρχει άνθρωπος που θα καταφέρει να αντισταθεί στα θέλω σου. Αρκεί να αποφασίσεις τι θες και θα το πετύχεις. Αλήθεια!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12): Λίγο σκοτσέζικο ντους μοιάζουν αυτές οι μέρες. Θα είσαι έξω, θα πας μια εκδρομή ή θα περάσεις τις περισσότερες ώρες με αξιόλογη παρέα όμως, εκεί που δεν το περιμένεις, θα ξεπηδάνε διάφορα οικονομικά και εργασιακά άγχη. Θα τα απωθείς για λίγο, θα επανέρχονται, θα τα απωθείς, θα επανέρχονται… ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1): Αφού δεν το έχεις που δεν το έχει σήμερα με τη σκέψη και τη συγκέντρωση, γιατί δεν δίνεις στον εαυτό σου το ελευθέρας να αφεθεί μετά τη δουλειά σε προτάσεις, τυχαίες παρέες και απολαύσεις που τόσο σου έχουν λείψει; Έλα… Έλα… Μπορείς…

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (27/5/19)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2): Η επιθυμία να χαλαρώσεις, να περιποιηθείς το σώμα σου, να κλείσεις τους φλύαρους ήχους της ζωής έξω από την πόρτα του σπιτιού σου (ή του δωματίου σου) είναι τόσο έντονη σήμερα, που η οποιαδήποτε προσπάθεια πίεσης ή καταστρατήγησης του νευραλγικού σου χώρου (ειδικά για τους συγγενείς σου είναι το λιγότερο 100 βήματα απόσταση) συνιστά επίθεση. Και σήμερα δεν παίρνεις αιχμαλώτους, ούτε κάνεις εκεχειρίες. ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3): Έλα, έλα! Σύρε τα βήματα σου και βγες στο φως να σε δούμε. Αυτές τις μέρες πάρε το απόφαση να περπατάς με το κεφάλι ψηλά και τα βλέμμα σου να αστράφτει ζωντάνια. Ό,τι κι αν σε απασχολεί ας πέσει για ύπνο και πάψε να ξοδεύεις τις μέρες σου γκρινιάζοντας γιατί δεν πάνε όλα όπως θες. Άλλωστε αυτό συμβαίνει στο 99,99% των ανθρώπων ανεξαρτήτως ζωδίου!

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments