Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Οι Βρετανοί τον βάζουν στο παιχνίδι για Τσαβλάν

Ολυμπιακός: Οι Βρετανοί τον βάζουν στο παιχνίδι για Τσαβλάν
Στην Αγγλία υπάρχουν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κανέρ Τσαβλάν.

Έντονη φημολογία θέλει τον Ολυμπιακό να ψάχνεται για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, λόγω του «ζεστού» ενδιαφέροντος που υπάρχει για τον Λεονάρντο Κούτρη. Ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για μεταγραφή είναι εκείνο του Πορτογάλου Φάμπιο Κοεντράο, ο οποίος πέρασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα έμεινε ελεύθερος από τη Ρίο Άβε. Ωστόσο, χθες η αγγλική ιστοσελίδα «footballinsider247» ανέφερε πως οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον Τούρκο αριστερό οπισθοφύλακα, Κανέρ Τσαβλάν, του οποίου το συμβόλαιο με την ολλανδική Έμεν λήγει το φετινό καλοκαίρι.

Προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν στην πρώτη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος, με 34 συμμετοχές, 4 γκολ και 7 ασίστ. Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι «η Νότιγχαμ σχεδιάζει κίνηση για να υπογράψει τον γεννημένο στην Ολλανδία, αλλά με ρίζες από την Τουρκία, αριστερό μπακ Τσαβλάν, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Έμεν.

Για τον Τσαβλάν ζυγίζουν την κατάσταση μία σειρά από ομάδες σε όλη την Ευρώπη. Η Φόρεστ τον έχει στο ραντάρ της, όμως ο Ολυμπιακός που επίσης ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη ψάχνεται για εκείνον, όπως και η ισπανική Μπέτις. Ο Τσαβλάν εντυπωσίασε φέτος στην Έμεν και την βοήθησε να επιβιώσει στη μεγάλη κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου».

Εν τω μεταξύ, στον Ολυμπιακό έχει προταθεί και ένας αριστερός μπακ από τη Γαλλία, με επίσης καλή χρονιά στα πόδια του, ο Ουσάμα Χανταντί. Ο Τυνήσιος άσος μένει ελεύθερος από την Ντιζόν, η οποία υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος, έχοντας 34 συμμετοχές, 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ. Η χρηματιστηριακή του αξία εκτιμάται στα 3 εκατ. ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments