Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Πρότεινε μείωση 50% στον Άλτμαν

Παναθηναϊκός: Πρότεινε μείωση 50% στον Άλτμαν
Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Όμρι Άλτμαν, αλλά μονάχα αν ο Ισραηλινός ρίξει τις απολαβές του κατά το ήμισυ.

Σκληραίνει την πολιτική του και τη στάση του απέναντι στους παίκτες που δε βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή ο Παναθηναϊκός. Ο Νίκος Νταμπίζας ξεκαθάρισε χθες πως σέβεται όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά θα πρέπει κι εκείνοι να δείξουν σεβασμό απέναντι στον σύλλογο. Και επί της ουσίας “φωτογράφισε” του Μουνιέ, Οικονόμου και Άλτμαν, με τους οποίους έχουν γίνει ήδη επαφές για τη λύση των συμβολαίων του.

Μουνιέ και Οικονόμου δεν βρίσκουν χώρο στα πλάνα του Δώνη, ενώ κάπως διαφορετική είναι η υπόθεση του Όμρι Άλτμαν. Ο Ισραηλινός θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να παραμείνει στο ρόστερ. Αλλά αυτό θα γίνει μονάχα αν δεχτεί μείωση των αποδοχών του κατά το ήμισυ.

Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός, που βρίσκεται στη λίστα των εκτός πλάνων ποδοσφαιριστών, μαζί με τους Μουνιέ και Οικονόμου, επιβαρύνει αρκετά τους «πράσινους» με το συμβόλαιό του, αλλά οι τελευταίοι δείχνουν τελικά θετικοί να τον κρατήσουν υπό διαφορετικούς όρους στο ρόστερ, όντας ενεργό στέλεχος και την νέα χρονιά.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», το «τριφύλλι» πρότεινε στον Άλτμαν μείωση των αποδοχών του κατά το ήμισυ, κάτι που σημαίνει πως από 200 χιλιάδες ευρώ, που έπαιρνε φέτος, εφόσον συμφωνήσει του χρόνου θα έχει λαμβάνειν 100 χιλιάδες ευρώ. Αν δεχθεί, θα συμφωνήσει κανονικά στον Παναθηναϊκό, αλλά αν αρνηθεί θα ισχύσει η πολιτική, που ουσιαστικά «έδειξε» για τον ίδιο και τους άλλους δύο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές ο Νίκος Νταμπίζας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments