Αυτοδιοίκηση

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών: Δεκτό το αίτημα Ορφανού για επανακαταμέτρηση ψήφων στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών: Δεκτό το αίτημα Ορφανού για επανακαταμέτρηση ψήφων στο Δήμο Θεσσαλονίκης
Αίτηση επανακαταμέτρησης των ψήφων κατέθεσε το πρωί της Τετάρτης 29 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός. Η αίτηση έγινε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης μετά τις τεράστιες καθυστερήσεις που σημειώθηκαν στα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών.

Αίτηση επανακαταμέτρησης των ψήφων κατέθεσε το πρωί της Τετάρτης 29 Μαίου ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός. Η αίτηση έγινε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης μετά τις τεράστιες καθυστερήσεις που σημειώθηκαν στα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών.

Η αίτηση του κ. Ορφανού έγινε αποδεκτή. Η επανακαταμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15:00.

Υπενθυμίζεται πως στον Δήμο Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε εξέλιξη ένα εκλογικό θρίλερ για τη δεύτερη και την τρίτη θέση ανάμεσα στον Γιώργο Ορφανό και τον Κωνσταντίνο Ζέρβα. Μπορεί να είναι Τετάρτη ωστόσο η καταμέτρηση των ψήφων δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Γιώργος Ορφανός δίνουν μάχη στήθος με στήθος για τη δεύτερη θέση με διαφορά λίγων ψήφων. Ωστόσο, ο Γιώργος Ορφανός που στο 97,68% της ενσωμάτωσης βρίσκεται στην τρίτη θέση με μικρή διαφορά από τον Ζέρβα ζητά επανακαταμέτρηση.

Διαβάστε το δελτίο Τύπου της παράταξης “Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον” του Γιώργου Ορφανού:

Αίτηση επανακαταμέτρησης των ψήφων στα εκλογικά τμήματα του Δήμου Θεσσαλονίκης κατέθεσε σήμερα το πρωί (Τετάρτη 29 Μαΐου 2019) στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Ορφανός και η παράταξη «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον».

Η αίτηση έγινε αποδεκτή και η επανακαταμέτρηση ξεκινά σήμερα στις 15:00.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments