Ελλάδα

Λευκάδα: Αντιδήμαρχος διαγράφεται επειδή δεν ψήφισε ούτε τον εαυτό του

Λευκάδα: Αντιδήμαρχος διαγράφεται επειδή δεν ψήφισε ούτε τον εαυτό του
Λευκάδα: Ο ίδιος ο αντιδήμαρχος πάντως αμφισβητεί την αποπομπή του.

Εκλογές χωρίς παρατράγουδα και παράξενα δεν υπάρχουν. Όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση έτσι και φέτος από τις εκλογές της 26ης Μαΐου δεν έλειψαν τα ευτράπελα. Ψηφοδέλτια χάθηκαν, υποψήφιοι ζητούν ανακαταμέτρηση των ψήφων, όμως η καλύτερη ιστορία έρχεται από τον δήμο Λευκάδας.

Ο αντιδήμαρχος Καστού Χρήστος Τριλίβας διεγράφη από την «Δημοτική Κίνηση Όλοι για την Λευκάδα», της οποίας ηγείται ο νυν δήμαρχος Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, καθώς διαπιστώθηκε πως έλαβε μηδέν ψήφους, κάτι που σημαίνει ότι δεν ψήφισε ούτε τον εαυτό του, και επίσης δεν στήριξε την παράταξη ούτε ο ίδιος προσωπικά.

Σύμφωνα με το mylefkada.gr, η ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης αναφέρει τα εξής:

«Διαγράφεται από τη Δημοτική Παράταξη «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ» και ανακαλείται από Αντιδήμαρχος Καστού ο Χρήστος Τριλίβας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ως υποψήφιος, έλαβε 0 (μηδέν) ψήφους γεγονός που καταδεικνύει ότι δεν στήριξε ούτε ψήφισε τον συνδυασμό μας.

Σύμφωνα και με δήλωσή του, ψήφισε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ – ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Σολδάτο. Δρακονταειδής Κωνσταντίνος, Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Όλοι για τη Λευκάδα»

Χρήστος Τριλίβας: “Αμφισβητώ την απόφαση Δρακονταειδή για αποπομπή μου από Αντιδήμαρχος Καστού”

Ο ίδιος πάντως ο πρώην πλέον αντιδήμαρχος με επιστολή του, αμφισβητεί την απόφαση του δημάρχου Κωνσταντίνου Δρακονταείδη.

Η επιστολή του Αντιδημάρχου Καστού Χρήστου Τριλίβα με αφορμή την ανακοίνωση του Κώστα Δρακονταειδή για την αποπομπή του:

Για τα όσα ψευδή συκοφαντικά και υποκινούμενα από άτομο για το οποίο είχα προειδοποιήσει το Δήμαρχο κ. Κώστα Δρακονταειδή για το κακό που κάνει στην παράταξη μας και συγκεκριμένα ο γραμματέας της δημοτικής κοινότητας Καστού Γεώργιος Τριλίβας ο οποίος με το μπαράζ προσωπικών επιθέσεων, ψευδών και ανυπόστατων αναρτήσεων κατά μου, έχει δημιουργηθεί θόρυβος στην κοινωνία της Λευκάδας, έχω να δηλώσω τα εξής:

  • Εξέφρασα το δημοκρατικό μου δικαίωμα της ψήφου, όπως ο νόμος ορίζει.
  • Δεν είμαι κομματάρχης να καθοδηγώ ψήφους η να εκβιάζω είτε της οικογένειάς μου είτε των συγχωριανών μου.
  • Αμφισβητώ την απόφαση του Δημάρχου για παραπομπή μου από την θέση του Αντιδημάρχου,γιατί βάση του νόμου ( 4071/12) δεν παρέβηκα κανένα από τα καθήκοντά μου ως Αντιδήμαρχος Καστού.
  • Καλώ όλους τους συγχωριανούς μου σε δημόσια ανοικτή συζήτηση για το θέμα και αν έστω ένας έχει παράπονό για την θητεία μου ή την συμπεριφορά μου να έρθει να το πει χωρίς φόβο.
  • Επιφυλάσσομαι να ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμα,αγωγή και λοιπά,κατά όποιου με διαβάλλει προσωπικά και συνεχίζει να δημοσιεύει, τα καθοδηγούμενα από τον κύριο Γιώργο Τριλίβα ψεύδη.

Τέλος εν όψει του Β γύρου των εκλογών στο Δήμο Λευκάδας,εκτιμώντας εξίσου και τους 2 υποψηφίους κ. Θ. Σολδάτο και κ. Χ. Καλό ζητώ να μην χρησιμοποιηθεί η ενδοπαραταξιακή αυτή κακοήθεια στο μεταξύ τους αγώνα για την Δημαρχία.

Χρήστος Τριλίβας, Αντιδήμαρχος Καστού

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments