Video

Εμμανουέλα: Οι αποκαλύψεις για τη ζωή της που συγκλονίζουν (vid)

Εμμανουέλα: Οι αποκαλύψεις για τη ζωή της που συγκλονίζουν (vid)
Η Εμμανουέλα σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στην εκπομπή "The 2Night Show". Η τραγουδίστρια επιφυλάσσει και μία έκπληξη.

Η Εμμανουέλα, η τραγουδίστρια των Kings έρχεται στο «The 2Night Show» και μιλά για τη ζωή της. Στη συνέχεια, μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα τραγουδήσουν το νέο τους τραγούδι, Papi. Η Εμμανουέλα είναι φοιτήτρια για δεύτερη φορά στο Τμήμα Μουσικών σπουδών της Θεσσαλονίκης, αλλά λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων στην Αθήνα δεν μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματά της.

Η Εμμανουέλα ήθελε ανέκαθεν να γίνει το κεντρικό πρόσωπο ενός ποπ γκρουπ

Γεννήθηκε στην Ξάνθη και μετακόμισε στην Αθήνα ενάμιση χρόνο πριν όταν συνεργάστηκε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό! Λίγο αργότερα γνώρισε και τους KINGS οι οποίοι ήταν σε διαδικασία αλλαγής της front woman του γκρουπ και έτσι την προσέγγισαν. Ανέκαθεν ήθελε να γίνει το κεντρικό πρόσωπο ενός ποπ γκρουπ, οπότε αυτό σε συνδυασμό με τη χημεία μεταξύ τους και τους κοινούς τους στόχους τους ένωσαν από την πρώτη στιγμή γνωριμίας μέχρι και σήμερα! Αν τη ρωτήσεις θα σου πει ότι γεννήθηκε “KINGS” !

Καλεσμένος του Γρηγόρη απόψε θα είναι και ο Gus G, ο Έλληνας κιθαρίστας του Ozzy Osbourne, ο οποίος διαπρέπει με την καριέρα του στο εξωτερικό. Ο Gus G μιλά για τη heavy metal, τη συνεργασία του με τον Ozzy αλλά και για την απόφασή του να ανακοινώσει τη βαθμολογία της ελληνικής κριτικής επιτροπής στον τελικό της Eurovision.

Στο πλατό του The 2Night Show θα βρεθούν και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, οι οποίοι μιλούν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον κεραυνοβόλο έρωτα που τους άλλαξε την ζωή, τον ερχομό της κορούλας τους σε λίγους μήνες και για τον γάμο τους που θα γίνει τον Ιούνιο. Ο Ετεοκλής Παύλου περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν από πυροβολισμό έχασε το δεξί του πόδι.

The 2Night Show: Το trailer της εκπομπής

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments