Video

Σταμάτης Κωβαίος: Ο διαγωνιζόμενος του Masterchef με τα… ιδιαίτερα μαλλιά μιλάει στην Ελεονώρα Μελέτη (vid)

Σταμάτης Κωβαίος: Ο διαγωνιζόμενος του Masterchef με τα… ιδιαίτερα μαλλιά μιλάει στην Ελεονώρα Μελέτη (vid)
Ο Σταμάτης Κωβαίος βρίσκεται καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη και μιλάει για τη συμμετοχή του στο Masterchef.

Ο Σταμάτης Κωβαίος, ο μάγειρας με τα… ιδιαίτερα μαλλιά που γνωρίσαμε μέσα από το Masterchef, μιλά στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και αποκαλύπτει ότι μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο για τη θεραπεία του. Περιγράφει, επίσης, τη ζωή και τις ίντριγκες με τους 20 συμπαίκτες του μέσα στο σπίτι ενώ κρίνει το αποτέλεσμα και τους άλλους συμμετέχοντες. Τέλος, αναφέρεται στην προσωπική του ζωή και το παρασκήνιο της γνωριμίας του με τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα, η οποία ήταν εκείνη που συμπλήρωσε τη δήλωση συμμετοχής του για το ριάλιτι μαγειρικής.

Σταμάτης Κωβαίος

Η γυναίκα του ήταν εκείνη που έκανε τη δήλωση συμμετοχής, για τον Σταμάτη ίσως η αγαπημένη του βρήκε έναν ακόμα τρόπο για να τον κάνει να δείξει τις μαγειρικές του ικανότητες. Τον βοήθησαν να μπει στο MasterChef η οικογένειά του και η αφοσίωσή του στη μαγειρική καθώς η κουζίνα για εκείνον είναι έμπνευση, αδρεναλίνη, ελευθερία. Δηλώνει δυναμικός, έξυπνος, αποφασιστικός και αστείος. Για τον Σταμάτη μέντορας σημαίνει έμπνευση, δημιουργία και εξέλιξη. Νιώθει υπερήφανος, που είναι στην ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά και ανυπομονεί, με τη βοήθειά του, να φτάσουν πολύ ψηλά.

Νιώθει απόλυτα έτοιμος για όλες τις αλλαγές και τα απρόβλεπτα, που θα συμβούν στο MasterChef και αν έφτιαχνε το πιάτο του έρωτα θα έκανε καβούρι Μπένεντικτ με καπνιστή πάπρικα. Για να κερδίσει το παιχνίδι θα κάνει ό,τι καλύτερο μαγειρικά μπορεί, θα δώσει όλη του την ενέργεια και θα βγάλει όλη του την εμπειρία για να δημιουργήσει. Πιστεύει πως με τη βοήθεια του μέντορα του, τα καλύτερα πιάτα θα τον φτάσουν στον τελικό. Για να συνεχίσει μέσα στο MasterChef θα σκέφτεται τα αγαπημένα του πρόσωπα. Θα είναι πάντα μέσα στο μυαλό και στην καρδιά του. Αν περιέγραφε τον εαυτό μου με μαγειρικό τρόπο, σίγουρα θα ήταν μπάτης, το χτυπητήρι της μπριζόλας!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments