Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για ελεύθερους την Τετάρτη (29/5)

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για ελεύθερους την Τετάρτη (29/5)
Τι αναφέρουν τα ζώδια σήμερα Τετάρτη (29/5) για τους ελεύθερους.

Τι αναφέρουν τα ζώδια σήμερα Τετάρτη (29/5) για τους ελεύθερους. Κριός: Τα όνειρα σας για μια παραμυθένια κατάληξη, θολώνουν την κρίση σας σε ό, τι αφορά τα άτομα με τα οποία βγαίνετε ραντεβού. Ενώ είναι φυσιολογικό να έχετε υψηλά στάνταρ, βεβαιωθείτε ότι είναι ρεαλιστικά.

Ταύρος: Οι ανταγωνισμοί δεν έχουν θέση στις φιλικές σας σχέσεις. Μάθετε να διακρίνετε τη διαφορά ανάμεσα στο να λέτε την άποψή σας και στο να πιέζετε κάποιο φίλο να πάρει το μέρος σας. Δε χρειάζεται να έχετε πάντα δίκιο.

Δίδυμοι: Ένας φίλος μπορεί να επηρεαστεί πολύ από τα σχόλιά σας, οπότε φροντίστε να κρατήσετε την ειρωνεία στο ελάχιστο δυνατό επίπεδο. Δώστε αξιόπιστες συμβουλές αντί για εξυπνάδες. Δεν πρέπει ποτέ να παίρνετε ελαφρά τη καρδία τη δύναμη που έχετε για να εμπνεύσετε κάποιο φίλο.

Καρκίνος: Σήμερα ενώ γίνεστε συναισθηματικοί σε σχέση με ένα σοβαρό θέμα, ίσως παρατηρήσετε ότι οι φίλοι σας είναι κάπως απρόσιτοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν νοιάζονται για εσάς ή τα συναισθήματά σας. Το πιθανότερο είναι ότι η συζήτηση τους κάνει να αισθάνονται άβολα. Δεν αξίζει να τσακωθείτε για αυτό.

Λέων: Να είστε ευπροσάρμοστοι στην ερωτική σας ζωή. Η λίστα με τις απαιτήσεις σας από τον/τη μελλοντικό/ή σας ερωτικό/ή σύντροφο μπορεί να σας εμποδίζει να έχετε τη σχέση που σας αξίζει. Εκτός και αν σχεδιάζετε να βγείτε ραντεβού με φανταστικούς χαρακτήρες, ίσως θα πρέπει να επανεξετάσετε τα κριτήριά σας.

Παρθένος: Μερικές φορές μπορεί να υπάρχει τάξη στο χάος. Αυτό ακριβώς αισθάνεστε όταν είστε τρελά ερωτευμένοι. Αφήστε στην άκρη τη μανία σας να ελέγχετε τα πάντα και δείτε πού θα καταλήξετε σήμερα. Ενδώστε στην αναρχία.

Ζυγός: Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να αναδείξετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ενημερώστε το διαδικτυακό σας προφίλ στα sites γνωριμιών και στα κοινωνικά δίκτυα με μια καινούργια σέξι φωτογραφία και ένα ενδιαφέρον βιογραφικό. Σκεφτείτε τον εαυτό σας ως το πιο σέξι άτομο.

Σκορπιός: Μια ριζοσπαστική λύση θα παρουσιαστεί για κάποιο πρόβλημα που σας απασχολεί, αρκεί να της δώσετε μια ευκαιρία. Αφήστε τις αναστολές σας και δώστε τον έλεγχο στην πιο έξαλλη πλευρά του χαρακτήρα σας. Μπορείτε να είστε υπεύθυνοι και τυπικοί μια άλλη μέρα. Τώρα είναι η ώρα να πάρετε δραστικά μέτρα.

Τοξότης: Σήμερα τα πάτε καλά με τους άλλους ανθρώπους. Χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας, ζητώντας από μερικά καινούργια άτομα να βγουν ραντεβού μαζί σας. Επεκτείνετε τις προοπτικές σας στην ερωτική σας ζωή παίρνοντας μερικά ρίσκα.

Αιγόκερως: Σκεφτείτε να αλλάξετε την προσέγγισή σας στα ραντεβού. Δεν χρειάζεται να κάνετε δραματικές αλλαγές στη συνηθισμένη σας ρουτίνα. Ακολουθήστε το στυλ σας με μια μικρή παραλλαγή. Ο,τιδήποτε μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε την τεχνική σας θα μπορούσε να σας βοηθήσει.

Υδροχόος: Έχετε το χάρισμα να καινοτομείτε και να εμπνέετε τους ανθρώπους γύρω σας. Σήμερα αξιοποιήστε στο έπακρο τις ικανότητές σας. Οι φίλοι σας έχουν ανάγκη κάποια κίνητρα για να επιτύχουν τους στόχους τους. Δώστε τους έναν λόγο να το κάνουν.

Ιχθύες: Με τόση δουλειά και τις υπόλοιπες δραστηριότητες της καθημερινότητάς σας, μπορεί να είναι δύσκολο να επικεντρωθείτε στους στόχους της ερωτικής σας ζωής. Εάν θέλετε στα σοβαρά να βρείτε έναν/μία σύντροφο, αφιερώστε λίγο χρόνο από το φορτωμένο πρόγραμμά σας για να γίνετε κοινωνικοί και να κάνετε μερικές αλλαγές. Η επιμονή σας θα αποφέρει καρπούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments