Αθλητισμός

Κώστας Φορτούνης: Η Φενέρμπαχτσε… καραδοκεί

Κώστας Φορτούνης: Η Φενέρμπαχτσε… καραδοκεί
Απόψε η Εθνική Ελλάδας δίνει φιλικό με την Τουρκία στην Αττάλεια και οι παράγοντες της Φενέρμπαχτσέ αναμένεται να έχουν τετ-α-τετ με τον Κώστα Φορτούνη.

Αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από τα χέρια τους στην υπόθεση του Κώστα Φορτούνη παρουσιάζονται οι διοικούντες την Φενερμπαχτσέ. Απόψε η Εθνική Ελλάδας δίνει φιλικό με την Τουρκία στην Αττάλεια και οι παράγοντες του τουρκικού συλλόγου αναμένεται να έχουν τετ-α-τετ με τον διεθνή μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού.

Η Φενέρ παρουσιάζεται «ζεστή» για την απόκτηση του Τρικαλινού άσου, ο οποίος δεν έχει φανερώσει μέχρι στιγμής τις σκέψεις του όσον αφορά το μέλλον του. Παράλληλα, στην Αγγλία φημολογείται πως η Γουέστ Χαμ είναι έτοιμη να καταθέσει νέα πρόταση για τον Φορτούνη, αλλά όχι στα χρήματα που ζητάει ο Ολυμπιακός για την παραχώρηση του διεθνούς άσου.

Ο Φορτούνης και ο Ολυμπιακός βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να πέσουν οι υπογραφές σε νέο τετραετές συμβόλαιο. Υπάρχει η αίσθηση ότι λίγο να πέσει ο ένας, λίγο να ανέβει ο άλλος, στο τέλος οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια.

Η πρόθεση είναι να υπογραφεί το νέο τετραετές συμβόλαιο. Αυτό επιθυμούν οι εμπλεκόμενες πλευρές. Όταν όμως ο Φορτούνης έχει κάνει «γκελ» σε αρκετό κόσμο στο εξωτερικό, είναι λογικό να υπάρχει πάντοτε μία – τρόπον τινά – ανησυχία, μήπως έρθει κάποια εξωπραγματική πρόταση που αναγκαστικά θα εξεταστεί και αναλόγως ο σύλλογος και ο ποδοσφαιριστής θα πράξουν. Πάντοτε σε συνεννόηση οι δυο τους…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments