Πολιτική

Τέρενς Κουίκ – Νικος Παππάς: Απίθανος διάλογος στο twitter για το εκλογικό αποτέλεσμα

Τέρενς Κουίκ – Νικος Παππάς: Απίθανος διάλογος στο twitter για το εκλογικό αποτέλεσμα
Ο Τέρενς Κουίκ δίνει «γραμμή» στον Νίκο Παππά για τις εθνικές εκλογές.

Έναν απίθανο διάλογο είχαν στα social media ο Τέρενς Κουίκ και ο Νίκος Παππάς, σχετικά με το τι γραμμή πρέπει να ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εθνικές εκλογές, μετά το ναυάγιο των ευρωεκλογών. Όλα ξεκίνησαν όταν ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, επιχειρώντας να απευθυνθεί στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε μια ανάρτηση για την στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις εκλογές του Ιουλίου.

«Αποφασιστικότητα, Αγωνιστικότητα και Ρεαλισμός. Τα διλήμματα πλέον είναι αμείλικτα» έγραψε ο Νίκος Παππάς. Ο υφυπουργός Εξωτερικών απάντησε μέσω twitter στον υπουργό  Ψηφιακής Πολιτικής, τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να προσεγγίσει τους Νεοδημοκράτες και κυρίως του καραμανλικούς που βλέπουν το κόμμα τους να αλλάζει ταυτότητα και δεν το θέλουν.

Ο Τέρενς Κουίκ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Και κάτι ακόμα Νίκο. Προσέγγιση των δυσαρεστημένων νεοδημοκρατών και κυρίως των καραμανλικών που βλέπουν το κόμμα τους να αλλάζει ταυτότητα και χαρακτηριστικά και δεν το θέλουν. Δεν το ψηφίζουν. Ο Τσίπρας δεν είναι μόνο αριστερά όπως έχει κολλήσει η βελόνα. Υπάρχουμε και εμείς».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments