Αθλητισμός

Ίντερ: Δίνει 90 εκατ. ευρώ για Λουκάκου

Ίντερ: Δίνει 90 εκατ. ευρώ για Λουκάκου
Η Ίντερ φέρεται να είναι έτοιμη να δώσει ένα σκασμό λεφτά για την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου.

Η Ίντερ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αντόνιο Κόντε προκειμένου να μπορέσει να επιστρέψει στους δρόμους των επιτυχιών. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνουν μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις. Ο Ιταλός τεχνικός πιστεύει ότι το ρόστερ της ομάδας χρειάζεται ένα γενικό λίφτινγκ ξεκινώντας από την επίθεση.

Οι “νερατζούρι” έχουν στη γραμμή κρούσης τον Λαουτάρο Μαρτίνες και τον Μάουρο Ικάρντι. Η παρουσία του πρώτου και τη νέα σεζόν είναι σχεδόν σίγουρη. Δεν ισχύει το ίδιο και για τον πρώην σέντερ φορ της Παλέρμο. Οι σχέσεις του διεθνή επιθετικού με την ομάδα δεν βρίσκονται σε καλό επίπεδο, ειδικότερα μετά το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από το Μιλάνο.

Θέλει Λουκάκου ο Κόντε

Ο Αντόνιο Κόντε έχει ήδη ζητήσει την απόκτηση ενός επιθετικού. Μάλιστα, θέλει να έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ. Ο έμπειρος τεχνικός θέλει ένα δυνατό κορμί για την κορυφή της επίθεσης και κατέληξε στην περίπτωση του Ρομέλου Λουκάκου. Η Ίντερ έχει ήδη κάνει μια πρώτη επαφή με την πλευρά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν αν πρώτα ικανοποιηθούν οικονομικά. Αυτό μεταφράζεται στα 90 εκατομμύρια ευρώ. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αντόνιο Κόντε ζητάει από την ομάδα του την απόκτηση του Βέλγου στράικερ. Όταν ήταν στην Τσέλσι είχε πιέσει για την αγορά του, αλλά εκείνος προτίμησε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments