Ελλάδα

Πάνος Ζάρλας: Ακαριαίος ο θάνατος του – Συγκλονισμένοι οι αστυνομικοί

Πάνος Ζάρλας: Ακαριαίος ο θάνατος του – Συγκλονισμένοι οι αστυνομικοί
Ο Πάνος Ζάρλας βρήκε ακαριαίο θάνατο αφήνοντας άφωνους τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Η είδηση ότι ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του συγκλόνισε το χώρο των media. Ο νικητής του πρώτου Power of love έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στη λεωφόρο Συγγρού με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στα προστατευτικά του δρόμου. Το γεγονός πως δεν φορούσε κράνος αποδείχθηκε μοιραίο για τον άτυχο άντρα. Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι σήμερα είχε τα γενέθλια του.

Ο 28χρονος βρισκόταν με τη μηχανή του επί της λεωφόρου Συγγρού στο ύψος του Ωνάσειου νοσοκομείου. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στο να χάσει τον έλεγχο της μηχανής του. Το σίγουρο και συνάμα σοκαριστικό, είναι το γεγονός πως ο Πάνος Ζάρλας έχασε ακαριαία της ζωή του μετά τη σύγκρουση. Οι μάρτυρες αναφέρουν ότι η σύγκρουση ήταν μεγάλη και ο άτυχος νέος δεν φορούσε κράνος.

View this post on Instagram

Μπορεί να μην βρίσκομαι εκεί,αλλά είμαι πιο κοντά απ’όσο ήμουν εχθεσ..

A post shared by Panos Zarlas (@panos_zarlas) on

Πάνος Ζάρλας: Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί

Στο χώρο έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον Πάνος Ζάρλα στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η εικόνα του νικητή του Power of love ήταν σοκαριστική ακόμα και για τους άντρες της αστυνομίας. Ο 29χρονος βρέθηκε από τις αρχές νεκρός και διαμελισμένος από την ισχυρή σύγκρουση.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος και η μητέρα του άτυχου νέου, μη μπορώντας να πιστέψει το τραγικό παιχνίδι που της επιφύλασσε η μοίρα.

Την ώρα που εκείνος έπεφτε νεκρός στην άσφαλτο οι φίλοι του εύχονταν «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά του και «υγεία» στα social media, ενώ λίγο μετά έγραφαν στον αγαπημένο τους «καλό ταξίδι» και «καλή ανάπαυση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments