Video

Λίβερπουλ – Τότεναμ: Το τρομερό βίντεο των «κόκκινων» με τα 5 Champions League

Λίβερπουλ – Τότεναμ: Το τρομερό βίντεο των «κόκκινων» με τα 5 Champions League
Ο τελικός Λίβερπουλ - Τότεναμ στο Champions League απέχει μόνο λίγες ώρες και οι «κόκκινοι» δημοσίευσαν ένα εκπληκτικό βίντεο με τις πέντε κατακτήσεις τους.

Η μεγάλη ημέρα του τελικού στο Champions League έφτασε. Το ζευγάρι Λίβερπουλ – Τότεναμ υπόσχεται ένα παιχνίδι γεμάτο συγκινήσεις στο «Wanda Metropolitano» της Μαδρίτης. Άλλωστε, οι δύο ομάδες γνωρίζονται πάρα πολύ καλά από τις μεταξύ τους «μάχες» στο αγγλικό πρωτάθλημα. Εκεί, όπου, οι αναμετρήσεις τους ήταν όλες οριακές. Αποκορύφωμα, ο πιο πρόσφατος αγώνας τους στο «Άνφιλντ» για την Πρέμιερ Λιγκ. Εκεί, όπου οι «κόκκινοι» επικράτησαν με 2-1 χάρη σε αυτογκόλ του Τόμπι Αλντερβάιρελντ στις καθυστερήσεις.

Όσον αφορά τον τελικό τώρα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κυνηγάει την έκτη κατάκτηση Champions League στην ιστορία της. Από την άλλη, οι «spurs» του Μαουρίτσιο Ποκετίνο θέλουν να γράψουν ιστορία, κατακτώντας το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία της Τότεναμ. Με αφορμή τη μεγάλη αυτή αναμέτρηση, οι άνθρωποι της Λίβερπουλ ετοίμασαν ένα τρομερό βίντεο και «θυμίζουν» στους φίλους της ομάδας, τις προηγούμενες πέντε κατακτήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments