Video

Star Trek: Το φουτουριστικό yacht του Μάρντεν στον Θεολόγο (vid)

Star Trek: Το φουτουριστικό yacht του Μάρντεν στον Θεολόγο (vid)
Το “Star Trek” βρέθηκε στον Θεολόγο και ένα drone το "συνάντησε" χαρίζοντας στον κόσμο ένα viral video με εκπληκτικά πλάνα.

Η ομάδα Up Drones κατέγραψε το φουτουριστικό “Star Trek” στον Θεολόγο. Η ομάδα κατέγραψε μοναδικά πλάνα από το ολόλευκο πλωτό «παλάτι» να ταξιδεύει στο απέραντο γαλάζιο. Αυτό το μοναδικό super yacht το έχουμε δει στο παρελθόν τόσο στη Μύκονο όσο και στη Σκόπελο. Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα από τα πιο εντυπωσιακά yachts στον κόσμο. Το Star Trek ανήκει στον Άντονι Μάρντεν έναν μεγιστάνα από το Χονγκ Κονγκ. Μάλιστα για να το αποκτήσει κατέβαλε το υπέρογκο ποσό των 18 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το πραγματικό του όνομα είναι «Adastra», αλλά η ομοιότητα του με το Starship Enterprise της σειράς ταινιών Star Trek, του χάρισε και το διάσημο ψευδώνυμο του.

Δείτε το φουτουριστικό “Star Trek” στον Θεολόγο

Ο εκπληκτικός Θεολόγος

Ο οικισμός του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου («Θεολόγος Φθιώτιδας») είναι τουριστικό θέρετρο σε έναν όρμο στην ακτή του Οπουντίου κόλπου, σε μικρή απόσταση από το χωριό Μαλεσίνα. Ανήκει στο Δήμο Λοκρών και είναι κτισμένος στη θέση του λιμανιού της αρχαίας πόλης των Αλών (6ος π.Χ. αιώνας). Ιδρύθηκε από λίγες οικογένειες της Μαλεσίνας το 1923 που μετοίκησαν στην παραλία του.

Το Star Trek στον Θεολόγο

Η ονοματοδοσία του ανήκει στο μικρό εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και η ιστορία του είναι μεγάλη, καθότι πλάι του είναι τα ερείπια της αρχαίας πόλης των Αλών, τα περισσότερα των οποίων κείτονται στην παραλία και την θάλασσα, κατοικίες και τάφοι, καταδεικνύοντας ότι σεισμοί ήταν η αιτία της καταστροφής της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments