Αθλητισμός

Ράφα Μπενίτεθ σε Γιούργκεν Κλοπ: “Καλωσόρισες στο κλαμπ” (pic)

Ράφα Μπενίτεθ σε Γιούργκεν Κλοπ: “Καλωσόρισες στο κλαμπ” (pic)
Ο Ράφα Μπενίτεθ καλωσόρισε τον συνάδελφό του, Γιούργκεν Κλοπ, στο "κλαμπ" των... ευρωτροπαιούχων κόουτς με τη Λίβερπουλ.

Ο Ράφα Μπενίτεθ, παραχώρησε… ατύπως το βράδυ του Σαββάτου τη σκυτάλη στον Γιούργκεν Κλοπ. Ο Ισπανός κόουτς, ήταν ο τελευταίος μέχρι πρότινος, ο οποίος είχε πανηγυρίσει ευρωπαϊκό τρόπαιο με τη Λίβερπουλ. Ο Μπενίτεθ είχε την ευλογία να κοουτσάρει την ομάδα στον αλησμόνητο τελικό της Κωνσταντινούπολης, όταν οι Reds είχαν ανατρέψει το εις βάρος τους 3-0, επιστρέφοντας στο ματς και σηκώνοντας την κούπα.

Έκτοτε, χρειάστηκε να περάσουν 14 ολόκληρα χρόνια ώστε ο Ράφα Μπενίτεθ να βρει διάδοχο, όσον αφορά τα ευρωπαϊκά τρόπαια. Από χθες το βράδυ, ο επόμενος βρέθηκε και έχει το όνομα του Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός προπονητής καθοδήγησε μαεστρικά την ομάδα του στον τελικό της Μαδρίτης και με το 2-0 επί της Τότεναμ, έγινε ο ιθύνων νους για την έκτη ευρωκούπα του μυθικού team.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του τελικού του Champions League 2019, ο Ράφα Μπενίτεθ θέλησε να συγχαρεί τον Γερμανό συνάδελφό του. Ο Μπενίτεθ, μέσω μηνύματός του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, συνεχάρη τη Λίβερπουλ, τους οπαδούς της αλλά και τον Κλοπ, τον οποίον και καλωσόρισε στο “κλαμπ” των τροπαιούχων.

«Συγχαρητήρια στη Λίβερπουλ και όλους τους οπαδούς. Καλωσήρθες στο κλαμπ Γιούργκεν», ανέφερε το μήνυμα του Ράφα Μπενίτεθ μετά την κατάκτηση του Champions League από τη Λίβερπουλ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments