Αυτοδιοίκηση

Δημοτικές εκλογές 2019: “Να στηρίξουν οι πολίτες την προσπάθεια που γίνεται” τόνισε ο Γιάννης Μώραλης

Δημοτικές εκλογές 2019: “Να στηρίξουν οι πολίτες την προσπάθεια που γίνεται” τόνισε ο Γιάννης Μώραλης
Γιάννης Μώραλης κάλεσε τους πολίτες του Πειραιά να τον στηρίξουν στις δημοτικές εκλογές 2019.

Ο Γιάννης Μώραλης είναι από τους δημάρχους που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών στις δημοτικές εκλογές 2019. Ο δήμαρχος Πειραιά βρέθηκε στο 10ο γυμνάσιο Πειραιά για να ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν τον συνδυασμό “Πειραιάς Νικητής” προκειμένου να συνεχίσει τ έργο στην πόλη.

Ο κ. Μώραλης τόνισε χαρακτηριστικά πως “ όπως είχαμε πει και την προηγούμενη Κυριακή είναι η κορυφαία στιγμή Δημοκρατίας. Χαίρομαι γιατί και τώρα και την προηγούμενη Κυριακή όλα εξελίσσονται ομαλά και αυτό είναι ένα στοίχημα, ένα θετικό. Εύχομαι να αυξηθεί και η συμμετοχή. Αυτό είναι το δεύτερο στοίχημα. Να αυξηθεί η συμμετοχή των πολιτών. Το τρίτο στοίχημα για εμάς είναι για τον Πειραιά Νικητή.

Έχουμε ένα ισχυρό προβάδισμα από την πρώτη Κυριακή,ένα σημαντικό ποσοστό. Ανεβάσαμε το ποσοστό, περιμένουμε κάτι ανάλογο και σήμερα, να στηρίξουν οι δημότες αυτή την προσπάθεια που γίνεται, να συνεχίσει την πλεύση του το καράβι το οποίο ξεκόλλησε πριν 4,5 χρόνια στον Πειραιά και πνέει προς την αισιοδοξία”, ήταν τα λόγια του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments