Lifestyle

MasterChef: Συγκλονίζει η Σπυριδούλα “Μου λένε να πάθω καρκίνο”

MasterChef: Συγκλονίζει η Σπυριδούλα “Μου λένε να πάθω καρκίνο”
Η Σπυριδούλα μίλησε για το MasterChef και την επίθεση που δέχεται από τον κόσμο.

Το MasterChef ολοκληρώθηκε σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Οι παίκτες που συμμετείχαν στο reality μαγειρικής είδαν την δημοτικότητα τους να ανεβαίνει κατακόρυφα. Βέβαια κάποιοι δεν κέρδισε και πολλές συμπάθειες όσο έμειναν στο παιχνίδι. Σίγουρα σε αυτή την κατηγορία ανήκει η Σπυριδούλα που κατηγορήθηκε πολλές φορές για αλαζονική στάση. Το να αντιπαθείς κάποιον παίκτη είναι λογικό, αλλά το να φτάνεις στα άκρα δεν είναι θεμιτό.

Η παίκτρια από το Βόλο αποκάλυψε ότι ο κόσμος δεν αντιμετωπίζει εχθρικά. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς της εύχονται να αρρωστήσει βαριά και να μην της δοθεί η δυνατότητα να κάνει παιδιά. Αναλυτικά όσα είπε  η φιναλίστ του MasterChef, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «TV ΕΘΝΟΣ» και στην Φωφώ Μπόνιου.

View this post on Instagram

Μανώλης ή Σπυριδούλα; Σπυριδούλα ή Μανώλης; Ποιος από τους δύο θα κερδίσει τον τίτλο του #MasterChefGR και το μεγάλο έπαθλο; #StarChannelTv @starchanneltv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on

Γιατί είπατε ότι ο κόσμος αγαπάει να σας μισεί;

Είναι πολύ περίεργο, έχω ακούσει μέχρι και «πες μου έναν λόγο που ίσιωσες τα μαλλιά σου σήμερα, αφού έτσι κι αλλιώς θα πεθάνεις αύριο» ή «είσαι αχώνευτη». Τους ενοχλεί το παραμικρό, γιατί απλά είμαι εγώ. Με βρίζουν γιατί δεν τους αρέσουν τα δόντια μου, τα μαλλιά μου, μου λένε να πάθω καρκίνο, να μην κάνω παιδιά, να μην έχω λεφτά, να με θάψουν. Τους ενοχλούν τα πάντα. Εγώ δεν θα έμπαινα ποτέ στο προφίλ ενός ανθρώπου και να κάτσω να τον βρίσω. Τι κέρδος θα έχω, θ’ απαλύνει την ψυχή μου;

Στο δρόμο ο κόσμος τι σας λέει;

Βασικά το πρώτο που μου λένε είναι ότι είμαι πιο όμορφη από κοντά. Υπάρχει κόσμος που μου ζητά να βγούμε μια φωτογραφία και ειδικά τα μικρά παιδάκια τρελαίνονται όταν με συναντούν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments