Πολιτική

Δημοτικές εκλογές 2019: “Σήμερα η Αθήνα δεν αλλάζει απλά δήμαρχο, αλλά και εποχή”, τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης

Δημοτικές εκλογές 2019: “Σήμερα η Αθήνα δεν αλλάζει απλά δήμαρχο, αλλά και εποχή”, τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης
Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Κώστας Μπακογιάννης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νέα εποχή που έρχεται, κάνοντας παράλληλα έκκληση προς τη νεολαία.

Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Κώστας Μπακογιάννης δεν δίστασε να κάνει έκκληση προς τους νέους ανθρώπους, ώστε να αφιερώσουν λίγο από τον χρόνο τους για τις εκλογές. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, σε δηλώσεις του ενώπιον εκπροσώπων των ΜΜΕ, απευθύνθηκε στη νεολαία ζητώντας τους λίγο από τον χρόνο τους. Όπως ανέφερε: “Η πόλη είναι δική σας. Δείτε τη όπως τη θέλετε και την αξίζετε”.

Παράλληλα, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το σημερινό αποτέλεσμα, τονίζοντας πως “η Αθήνα δεν αλλάζει δήμαρχο, αλλά και εποχή”. Κλείνοντας, έστειλε ένα μήνυμα για το μέλλον, όσον αφορά την πόλη: “Μόνο από κάτω προς τα πάνω μπορούμε να ανεβάσουμε την Αθήνα ψηλά¨. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε τα εξής στις δηλώσεις του:

«Σήμερα η Αθήνα δεν αλλάζει απλά δήμαρχο, αλλά εποχή. Θερμή παράκληση, αφιερώστε λίγο χρόνο να έρθετε να ψηφίσετε. Ειδικά οι νέοι. Η πόλη είναι δικιά σας, δείτε την όπως την θέλετε και την αξίζετε. Κανείς δεν δικαιούται να κουνάει το δάχτυλο σε κανέναν. Μόνο από κάτω προς τα πάνω μπορούμε να ανεβάσουμε την Αθήνα ψηλά»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments