Πολιτική

Εκλογές 2019: “Έχουμε ανάγκη από προοδευτικές και καινοτόμες παρεμβάσεις”, δήλωσε ο Νίκος Βούτσης

Εκλογές 2019: “Έχουμε ανάγκη από προοδευτικές και καινοτόμες παρεμβάσεις”, δήλωσε ο Νίκος Βούτσης
Εκλογές 2019: Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε πριν από λίγο ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. Οι δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου.

Εκλογές 2019: Ο Νίκος Βούτσης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις 9:30 το πρωί στη Νέα Ερυθραία. Λίγο μετά την ψήφο του, ο κ. Βούτσης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, ευελπιστώντας πως η συμμετοχή των πολιτών στη σημερινή διαδικασία θα είναι μεγάλη. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις επικείμενες εθνικές εκλογές, τονίζοντας ότι οι πολίτες έστειλαν τα μηνύματά τους, ωστόσο υπογράμμισε και το γεγονός της αποχής.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Βούτσης δήλωσε τα εξής κατά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα: “Είναι ακρογωνιαίος λίθος της δημοκρατίας να λαμβάνουν υπόψη οι δημοτικοί άρχοντες και περιφερειάρχες την άποψη των πολιτών, όχι μόνο την ημέρα που ψηφίζουμε”, σημείωσε χαρακτηριστικά και επεσήμανε την ανάγκη για «προοδευτικές, καινοτόμες, συμμετοχικές παρεμβάσεις» μετά την κρίση.

Σε ερώτηση για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, ο Νίκος Βούτσης τοποθετήθηκε ως εξής: «Οι εθνικές εκλογές είναι διαφορετικές, είναι σε άλλο επίπεδο, για τη διακυβέρνηση της χώρας. Οι πολίτες έδωσαν τα μηνύματά τους, αρκετοί δεν συμμετείχαν και λόγω του κατά πόσο μπορούσαν να πάνε στον τόπο καταγωγή τους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments