Video

Εκλογές 2019: Στο συλλείτουργο Γαβριήλ – Ελπιδοφόρου πριν την ψήφο ο Κυριάκος Μητσοτάκης (vid)

Εκλογές 2019: Στο συλλείτουργο Γαβριήλ – Ελπιδοφόρου πριν την ψήφο ο Κυριάκος Μητσοτάκης (vid)
Εκλογές 2019: Πριν ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, παρακολούθησε λειτουργία σε εκκλησία της Νέας Ιωνίας.

Εκλογές 2019: Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης ψήφισε στο 1ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς. Νωρίτερα, είχε παραστεί  στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καλογρέζας όπου συλλειτούργησαν ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κκ. Γαβριήλ με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κκ. Ελπιδοφόρο.

Τη λειτουργία παρακολούθησαν βουλευτές και στελέχη του κόμματος, μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Θεόδωρος Φορτσάκης, ο Θεόδωρος Ρουσσόπουλος, αλλά και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

«Καλώ και σήμερα τους πολίτες να προσέλθουν για να εκλέξουν δημάρχους και περιφερειάρχες. Να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας, ειδικά στις περιπτώσεις όπου υπάρχει μία κάλπη μόνο, όπου δηλαδή το αποτέλεσμα, είτε σε επίπεδο περιφέρειας είτε σε επίπεδο δήμου, έχει κριθεί από τον πρώτο γύρο», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εκλογές 2019: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments