Video

Survivor spoiler 2/5/19: Ποια ομάδα κερδίζει στην ασυλία

Survivor spoiler 2/5/19: Ποια ομάδα κερδίζει στην ασυλία
Τι αναφέρουν τα spoiler σήμερα 2/5/19 για το ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία στο Survivor.

Το Survivor θα προβληθεί σήμερα 2/5/19 νωρίτερα εξαιτίας των δημοτικών εκλογών. Αυτό σημαίνει ότι θα τα spoiler από την Τουρκία έχουν κυκλοφορήσει νωρίτερα. Τα Σαββατοκύριακα στον Άγιο Δομίνικο είναι πάντα αφιερωμένα στα αγωνίσματα ασυλίας. Η μαύρη ομάδα έχει κάνει ήδη το 1-0 και σήμερα θα παιχτεί το…δεύτερο ημίχρονο. Σε περίπτωση που οι μαύροι πάρουν τη νίκη θα πάρουν την ασυλία. Σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει τρίτο ματς.

Αυτή την εβδομάδα είναι προγραμματισμένο να αποχωρήσει Τούρκος παίκτης. Ο στίβος μάχης είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και στο τέλος έχει στόχο με δύο πλακάκια που πρέπει να σπάσουν. Αυτό σημαίνει ότι αναμένεται να υπάρξει μεγάλη μάχη ανάμεσα στις δυο ομάδες.

View this post on Instagram

Στις 15:00 στο νέο επεισόδιο του #SurvivorGR έχουμε τον σημαντικό αγώνα προμηθειών αλλά και έναν μαγειρικό διαγωνισμό 🍽️ … #Survivor2019 #SurvivorGR #SkaitvGR

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία

Η μαύρη ομάδα είναι αυτή που κερδίζει την ασυλία, κερδίζοντας μάλιστα και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Οι μαύροι θα είναι θεατές στο συμβούλιο λοιπόν, με 2-0 στις νίκες. Υπενθυμίζουμε πως από την άσπρη ομάδα πρέπει να φύγει Τούρκος. Όλα δείχνουν ότι ο παίκτης που θα αποχωρήσει είναι ο Μπουσρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments